SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İleride Öğrenecekmişiz!

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:24:12
İleride Öğrenecekmişiz!
A- A+ PAYLAŞ
 
Seviye Belirleme Sınavında (SBS) başarılı olan öğrencilere Malatya Milli Eğitim Müdürü tarafından çeşitli ödüller verildi.
  
SBS 500 tam puan alan 10 öğrenciye Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut tarafından hediyeler ile ödüllendirildi. Milli Eğitim Müdürlüğü binasında gerçekleştirilen törene İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mahmut Berk, sınavda dereceye giren öğrenciler ve aileleri katıldı.
  
Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut yaptığı konuşmada “Öğrencilerimiz 1–8 Ağustos’ta tercihler başlayacak. 10 okul tercih edebilecekler. Bakanlığımızın uyguladığı liseleri Anadolu liselerine çevirdik. Malatya’da 5532 öğrenci kapasitesi mevcuttur. SBS sınavında 500 Tam puan alan öğrencilerimizi bizler de tebrik ediyoruz. Özel İbrahim Yücel İ.Ö.Okulu öğrencisi Erensu Menguşoğlu öğrencimiz Türkiye sıralamasında 8. sırada yer aldı” dedi.
  
Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, bir basın mensubunun Malatya SBS sınavında kaçıncı sırada sorusuna Milli Eğitim Müdürü Bulut ise “ Bakanlığımız böyle bir sıralama yapmadı. Yapılmadığı içinde bir şey söyleyemem, ama bizler ileriki zamanda diğer illerin başarı durumuna bakıp eğitimde ne durumdayız onu öğreneceğiz. Hakkari’nin eğitim şartları ile Yalova’nın şartlarını bir tutup bir il sıralaması yapmanın doğru olmayacağını bakanlığımız değerlendirdiğinden böyle bir sıralama yapılmadı” ifadelerini kullandı.
 
Bu arada, Malatya Araştırmalar Derneği Başkanı Kemal Deniz de, Yazar Mustafa Kuşçuoğlu ile Malatya Belediyesi Kültür A.Ş’nin yayını  Evliya Çelebi’den Malatya isimli kitapları öğrencilere hediye etti. 
  
Sınavda dereceye giren öğrenciler şunlar: Özel İbrahim Yücel İ.Ö.Okulu öğrencisi Erensu Menguşoğlu, Özel Turgut Özal İ.Ö.O. öğrencisi İbrahim Atakan Tursun, Özel Rahime Batu İ.Ö.O. öğrencisi Feyzullah Han, Özel Rahime Batu İ.Ö.O. öğrencisi Talha Gündüz, Kazım Karabekir Ortaokulu Halil İbrahim Uzunlu, Kazım Karabekir Ortaokulu Seyfullah Belgeli, Özel TED Koleji Bilge Durmuş, Gazi İlkokulu Selvanur Tosun, İnönü Ortaokulu Şamil Ayhan ve Doğanşehir ilçesinde bulunan Yunus Emre İlkokulu öğrencisi Aziz Koca. 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız