SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İlerisi İçin Umut Verici"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:14:19
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, Battalgazi Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan badminton kursunda eğitim gören sporcular, bir aylık çalışmanın ardından il müsabakalarında 4’üncü oldu.

Battalgazi Halk Eğitim Merkezi Badminton Antrenörü Ramazan Acun nezaretinde badminton eğitimi alan sporcular kısa sürede kendileri adına önemli bir başarıya imza attı. Sadece bir aylık bir eğitimin ardından il genelinde yapılan badminton müsabakalarına katılan sporcular, il dördüncüsü oldu.

Battalgazi Halk Eğitim Merkezi Badminton Antrenörü Ramazan Acun, kursun kısa süre önce başladığını ifade ederek, “Battalgazi Halk Eğitim Merkezi bünyesinde badminton kursunu açtık. Çocuklarımız kursumuza yoğun bir ilgi gösterdi. Özverili bir çalışma dönemi geçirdik. Öğrencilerimiz bir aylık çalışma döneminin ardından il müsabakalarında dördüncü oldu. Bu ilerisi için oldukça umut verici” diye konuştu.

Battalgazi Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Özgür ise disiplinli ve azimli çalışmanın sonucunda öğrencilerin başarılı olduklarını söyledi.

Kazanılan derecenin ileri adına önemli olduğunu vurgulayan Özgür, “Kuşkusuz öğrencilerimizin bu başarısında disiplinli ve azimli çalışmaları en önemli etkendir. İlk başta hocamızı daha sonra öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Öğrencilerin bu yeteneklerinin her zaman desteklenmesi gerekiyor. Biz desteklerimizi esirgemediğimiz sürece sporda başarıları elde ederiz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız