SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İletilen Talepleri de Alıyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:47:46
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı ve AKP'den Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, partililerle birlikte Nasuhi caddesi esnafını ziyaret etti. 

Tek tek tüm esnafı ziyaret eden Çakır, vatandaşlarla da sohbet etti. Ziyaret sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Çakır, 30 Mart yerel seçimleri çalışmaları kapsamında Nasuhi caddesini ziyaret ettiklerini söyledi.

Esnafların sorun ve isteklerini dinlediklerini ifade eden Çakır, esnafların beklenti ve taleplerini aldıklarını ifade etti. Sokaklardaki eksik ve düzensizlikleri de tespit ettiklerini belirten Çakır, “Halka ulaşmak ve halkla iç içe olmak bizim temel felsefelerimiz arasında yer alıyor. Çünkü belediyecilik halk için, halkın daha rahat ve ferah bir ortamda yaşamlarını sürdürmek için yapılıyor. Bu anlamda seçim ziyaretlerimizi yaparken, bizlere iletilen talepleri de alıyoruz. Ekiplerimiz çalışmalarına devam ederken, bizde hem saha çalışması yapıyoruz hem de halkımızla iç içe olma fırsatını buluyoruz” dedi.

Çakır, Akpınar Çarşısı’nda da altyapı ve üstyapıda önemli çalışmaların yapıldığını söyledi.

Çakır, partililerle birlikte Akpınar Çarşısı esnaflarını ziyaret etti. Esnafla uzun süre sohbet eden Çakır, kendisine iletilen sorun ve istekleri dinledi. Ziyareti sonrası açıklamada bulunan Çakır, Akpınar’ın Malatya’nın kalbinin attığı yer olduğunu söyledi.

Akpınar Çarşısı’nda önemli altyapı ve üstyapı çalışmalarının yapıldığını kaydeden Çakır, cephe kaplamalarıyla birlikte çarşının çok daha iyi bir görünüme kavuşacağını belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız