SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İletişim Köprüsünü Sağlamlaştırdık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:49:05
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili ve TBMM Grup Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Şahin, Malatya merkeze bağlı Suluköy ve Kendirli köylerini ziyaret etti.  Beraberindeki partililerle birlikte ilk olarak Kendirli köyünü ziyaret eden Şahin, "Sorumluluk alan bir partinin milletvekilleriyiz. Bu sebeple köylerimizi gezip, vatandaşlarımızla temas sağlamak zorundayız. Hizmet üretmek ve bu hizmetleri denetleme zorunluluğumuz var. Muhtarlarımızı, köylülerimizi bire bir dinlemek için buradayız" diye konuştu.

Şahin "Bu ülkede neşter vurulmayan birçok konuya biz neşter vurduk. Kapıkaya ile Boztepe barajlarının 17-18 sene evvel temeli atılmıştı. Bize kadar bir çivi dahi çakılmamıştı. Bizim dönemimizde bu projeler bitirildi. Yine 157 bin dönüm alana sahip Yoncalı Barajı var. Sırf siyasi yatırım olsun diye yapılmış, yanlış projelendirilmiş. Yoncalı Barajı da hep bugüne kadar ötelenmiş. Aşağı yukarı bizim dönemimizde 400-500 bin dönümden daha fazlası sulanabilecek" dedi.“Karneyi veren vatandaşımız, yani sizler olacaksınız” diyen Şahin, “Vatandaşlarımızla aramızdaki iletişim köprülerini sağlamlaştırdık” şeklinde konuştu. Daha sonra Suluköy'ü ziyaret ederek köy muhtarı ve vatandaşlarla sohbet eden Şahin, sıkıntılarını dinledi. Şahin'e Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkan Yardımcısı İdris Boztaş, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Celal Aksaç, İl Genel Meclis Üyesi Abdurrahman Kızıl ve partililer eşlik etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız