SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İletişimcilik' Konuşulacak

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:01:53
'İletişimcilik' Konuşulacak
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen “Türkiye’de İletişimci Olmak” konulu panel Cuma günü İnönü Üniversitesi’nin merkez yerleşkesindeki Hoca Ahmet Yesevi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. 

Panele ilişkin bilgi veren İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selma Karatepe, fakülte olarak iletişim bilimleri alanında Malatya ve Türkiye’ye teorik ve pratik bağlamda katkı sunmayı hedeflediklerini belirterek, “Türkiye’de İletişimci Olmak” başlıklı panelin bu yolda düzenlenmiş bir bilimsel organizasyon olduğunu söyledi. 

“Türkiye’de İletişimci Olmak” panelinin moderatörlüğünü de yapacak olan İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selma Karatepe, panele Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erol Nezih Orhon, Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi öğretim üyeleri Doç. Dr. Rasime Ayhan Yılmaz ve Yrd. Doç. Dr. Yavuz Tuna’nın konuşmacı olarak katılacağını belirtti. 

İletişim Bilimleri ve İletişimcilerin Geleceği Tartışılacak 

Panelin Malatya ve Türkiye’nin iletişim bilimleri alanındaki birikimine katkı sağlamak, iletişim bilimleri ve iletişimcilerin gelecek yönelimini tartışmak amacını güttüğünü belirten İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selma Karatepe “Panelde Türkiye’de iletişim fakültelerinin mevcut durumu konuşulacak, fakültelerin program içerikleri, yerel ve küresel ölçekte geleceği tartışılacak” dedi. 

Prof. Dr. Karatepe panelde ayrıca iletişim fakültelerinden mezun olan öğrencilerin mezuniyet sonrası iş olanakları, iletişim sektörünün istihdam politikaları ve iletişim alanında çalışmanın avantaj ve zorluklarının gündeme geleceğini kaydetti. 

Panel Cuma günü saat 10.00’da başlayacak. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız