SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İleyda'ya Ölüm Evinin Önünde Geldi!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen trafik kazasında 4 yaşındaki İleyda, feci şekilde hayatını kaybetti. Kazaya karışan otomobil sürücüsü ve yanındaki şahıs, aracı olay yerinde bırakarak kaçtı.

Feci kaza, Malatya'da Fırat Mahallesi 13. Sokağı'nda meydana geldi. Sürücüsü tespit edilemeyen 44 AC 015 plakalı otomobil sokak ortasında sürat yapınca, kontrolden çıkıp yolun kenarında oynamakta olan 4 yaşındaki İleyda Aslandoğan'a çarptı. Araçla yolun kenarındaki duvar arasına sıkışan İleyda, olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada küçük çocuğun ölümüne neden olan kimliği belirsiz sürücü ve yanındaki şahıs, aracı olay yerinde bırakarak kaçtı.

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı ve polis ekipleri, olay yerine gelerek inceleme yaptı. Cumhuriyet Savcısı, kazayı gören görgü tanıklarının ifadesini aldı. Polis de araç sürücüsünü belirlemeye çalıştı. Olay Yeri İnceleme ekipleri, araç üzerinde parmak izi tespiti yaptı.

İleyda'nın annesi Şenay ve baba Bülent Aslandoğan, tek evlatlarını kaybetmenin acısıyla olay yerinde sinir krizleri geçirdi.

Olay esnasında İleyda ile oyun oynayan ve kazadan şans eseri kurtulan 2 yaşındaki Efe Aslandoğan, "dap" ve "tong" ifadeleri ile çarpma anını anlatmaya çalıştı. Kazayı gören küçük Efe'nin annesi Fatma Aslandoğan, "Araç resmen duvara çıktı. Bu tarafı (sağ tarafı) gelseydi, Efe'ye çarpacaktı. Öbür tarafa gidince İleyda'ya çarptı" dedi.

Kazaya karışan araçta 2 kişinin bulunduğunu bildiren Fatma Aslandoğan, "Araçta 2 kişi vardı. Kazadan sonra sürücü kaçtı, diğeri kaçmadı. Ben hemen çocuğun yanına koştum, "Allah belanızı versin, beynini dağıtmışsınız' dedim. Ondan sonra ikincisi de panikleyip kaçtı" ifadelerini kaydetti.

Olay yerinde yapılan incelemeden sonra, kazaya karışan otomobil polis tarafından götürüldü.

Kazaya neden olan sürücünün kimliğinin belirlenmesi için başlatılan çalışmalar devam ediyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız