SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İlgi Daha da Artacak"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:39:49
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da yüzme branşına her geçen gün ilgi daha da artıyor. Bu doğrultuda Malatya’da çalışmalarını aralıksız şekilde sürdüren Masus Yüzme ve Spor Okulu, sporculara hizmet vermeye devam ediyor. Yüzme branşında adından sıkça söz ettiren Masus Yüzme ve Spor Okulu, yaklaşık 250 sporcuya hizmet veriyor. Yüzme branşının yan dalları olan Su Topu ve Modern Pentlanton dalında da hizmet veren Masus Spor Okulu, daha fazla sporcuya kapılarını açıyor. Malatya’da yüzme antrenörlüğü yapan Vahap Karaaslan, ‘Ramazan ayının bitmesinin ardından kayıtlarında ilginin daha da artacağını’ söyledi.

Karaaslan, Yaz aylarının gelmesiyle birlikte insanların kendilerini serinleyeceği yerlere attıklarını belirterek, “Malatya’da deniz yoktur. İnsanlar serinlemek için kendilerini bir yerlere zor atıyor. Yani çocuk, genç ve yaşlı her tür vatandaş suya girmek için yarışıyorlar. Denizde olmayınca malum havuzlara akın ediyorlar. Ama bu sezon ilgi biraz az. Biz bunun nedenini öncelikle Ramazan ayına bağlıyoruz. Birde bu sene havalar biraz serin geçiyor. Fakat sıcaklıklar önümüzdeki hafta artmaya başlıyor. Afrika sıcaklıkları ülkemize giriş yapacak. Geçen sezondan daha sıcak bir hava bekliyoruz. İnsanlar yazın o sıcak havasından ancak bu yöntemle kurtulabilirler. Bu anlamada bütün vatandaşlarımızı spor okulumuza bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Masus Yüzme ve Spor Okulları olarak bu alanda büyük emek sarf ettiklerine değinen Karaaslan, “Biz, Masus Yüzme Ve Spor Okulu olarak yüzme branşında bir çok faaliyetler düzenliyoruz. Bu senede ilgi yine mükemmel. 250’e yakın sporcumuz var. Yoğun ilgiden dolayı da kayıtlarımızı ikinci döneme almaya başladık. Bu sayının Ramazan ayının sonunda iki katına çıkacağını tahmin ediyoruz. Havaların ısınmasıyla ve okulların kapanmasıyla aileler çocuklarını Yaz Okullarına kayıt ettiriyor. Spor branşları içerisinde yüzme, yüzme denilince de Malatya’nın başarılı yüzme kulüplerinden Masus Yüzme Ve Sutopu Okulları tercih ediliyor. Bundan dolayı velilerimizi bizi tercih ettikleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız