SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlgi Göstermediler

A- A+ PAYLAŞ
 
10 yıl önce Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkında yaptığıi olumsuz konuşmalar internete düşen AKP Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, ne Başkakan'dan ne de eşi Emine Erdoğan'dan beklediği ilgiyi gördü.
 
Başbakan Tayyip Erdoğan'ı eleştiren konuşmaları internete düşen AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner dün özür dilemek için Kayseri'ye gitti. Başbakan'la ayaküstü konuşmaya çalışan Metiner'e, Erdoğan yüz vermedi. Başbakan Erdoğan kürsüde konuşurken Metiner bu kez Emine Erdoğan'ın yanına gelerek bir-iki dakika derdini anlatmaya çalışsa da ondan da beklediği ilgiyi göremedi.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız