SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İlgi Olağanüstüydü"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:26:20
A- A+ PAYLAŞ
 
Ankara'da geçtiğimiz Çarşamba günü açılan ve 5 gün süren Malatya Günleri tanıtım etkinliğinin son gününde de yoğun bir ziyaretçi trafiği yaşandığı belirtilirken, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, olağanüstü ilgi olduğunu söyledi.
 
Organizasyonun son gününe ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'nun bülteni şöyle:
 
"18 Nisan Çarşamba günü, Ankara'da başlayan Malatya Günleri tanıtım etkinliği, hafta sonundaki yoğunluk nedeniyle adeta izdiham yaşandı.
 
Malatya Rüzgarı'nın estiği Ankara'da, hafta sonunda vatandaşlar akın akın Malatya stantlarını doldurdular.
 
Vali Doç.Dr.Ulvi Saran ve Belediye Başkanı Ahmet Çakır başta olmak üzere, çok sayıda kamu kurum, kuruluş temsilcileri ile sivil toplum kuruluş ve özel firmalar, açılan stantlarda gelen misafirler ile yakından ilgilenirken, yoğunluktan memnun olduklarını ifade ettiler.
 
Vatandaşların yanısıra, haftasonunda bürokrat ve siyasiler de Malatya Günleri'ne yoğun ilgi gösterdiler. 
 
Malatya Günleri Tanıtım Etkinliği'ni 21 Nisan Cumartesi günü İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Tunç ziyaret ederken, etkinliğin son günü olan 22 Nisan Pazar günü ise Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Ercan Tıraş ziyaret ettiler.
 
Ziyaretçilerle yakından ilgilenen ve Belediye standında ağırlayan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’a kayısı kristali ile kuru kayısı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile  İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’e Malatya Belediyesi Sanat Merkezi’nde yapılan Çeşm-i Bülbül, kuru kayısı, MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Ercan Tıraş ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Tunç'a ise kuru kayısı hediye etti.
 
Malatya Günleri'nde, ayrıca değişik etkinlikler de düzenlendi. Her gün düzenlenen konserlerin yanısıra haftasonunda Yöresel Kadın Kıyafetleri Defilesi de düzenlendi.
 
Defilenin ardından, Malatya Günleri'ne katkı sunan kişi ve kuruluşlara teşekkür plaketleri verildi.
 
Ankara’daki Malatya Günleri etkinliğine olağanüstü ilginin olduğunu belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır,”Bu etkinlik vesilesiyle hem Malatya’mızı tanıtma imkanı bulduk. Hem de başta Ankara olmak üzere civar illerden gelen hemşehrilerimizle hasret giderme imkanı bulduk” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız