SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlgili Daireye By-Pass!

A- A+ PAYLAŞ

TÜRSAB'ın başkan ve üyelerinin, ilgili daire olan Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün Valilikçe program dışı tutulduğu Malatya gezisi kapsamında konuklar Arapgir ilçesini de gezdiler.

ARAPGİR'DE..
İHA'nın, heyetin Arapgir gezisine ilişkin haberi şöyle:

"Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Genel Başkanı Başaran Ulusoy ve Yönetim Kurulu üyeleri, Arapgir ilçesindeki tarihi ve turistik yerleri gezdi.

Vali Ulvi Saran'ın da yer aldığı gezi sırasında, Kaymakam ve Belediye Başkanı da ziyaret edilip, ilçedeki tarihi ve turistik sorunlar hakkında bilgi alındı. Restore edilen Millet Han'da da inceleme yapan TÜRSAB heyeti Malatya'dan ayrıldı.

Malatya'nın ilçelerinde görülmeye değer tarihi ve turistik yerlerin çok olduğunu ifade eden TÜRSAB Genel Başkanı Başaran Ulusoy, buraların tanıtılarak tur düzenlenmesi gerektiğini kaydetti."

VALİ MESAFELİ, DAİRE DEVRE DIŞI!..
Bu arada, TÜRSAB'ın başkan ve yöneticilerinin Malatya gezisinde, başında mahkeme kararıyla görevine dönen müdür Derviş Özbay'ın bulunduğu Kültür ve Turizm Müdürlüğü, kurum olarak devre dışı bırakıldı, hiçbir etkinlikte yer verilmedi.

Vali Ulvi Saran'ın da "muhatap almadığı" Özbay'ın yönetimindeki dairenin, tamamıyla kendisiyle ilgili olan konuları kapsayan gezinin programı dışında tutulması eleştirilere yolaçtı.

Vali, Özbay'ın göreve dönüşünden sonra bu daireyle arasına koyduğu mesafe nedeniyle, Kültür ve Turizm Müdürlüğü, kurum olarak Ankara'da 7-10 Ekim günlerinde yapılacak "Malatya Günleri" etkinliklerine de dahil edilmedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız