SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İlgimiz Aynen Devam Edecek"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:45:53
A- A+ PAYLAŞ

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına seçilen Sivas Milletvekili ve eski Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. 

TBMM Başkanlığında gerçekleşen kabulde Eser, Darende’nin kadim komşusu Gürün’den yetişen bir değer olan Yılmaz’ın ülke yönetiminde en üst görevlerden birine seçilmiş olmasının gururunu yaşadıklarını belirtti.

Darende’ye özel sevgi ve ilgisi olan Yılmaz’ın TBMM Başkanı olmasının bölge için büyük bir şans olduğunu kaydeden Eser, “Tarihte ‘Beşbelde’ olarak bilinen yerlerden ikisi Gürün ve Darende’dir. Bu iki ilçe kadimden beri komşu olmasının yanı sıra insanları, kültürleri, ekonomileri ve coğrafik yönleriyle birbirine yakın ve benzerdirler. Zaman içerisinde birbirlerinden etkileşim içerisinde olmuşlardır. Müsteşarlığınız ve bakanlık dönemlerinizde bir Gürünlü olarak Darende’ye hep yakın alaka gösterdiniz. Sorunlarımızla birebir ilgilenerek ilçemizin gelişmesine büyük katkı sundunuz. Bugün siyaset kurumunda parlamentoyu yöneten kişi olarak geçmişten buyana olduğu gibi Darende’yle olan ilginizin artarak devam edeceğine inanıyoruz” dedi.

Ziyaretinden dolayı Eser’e teşekkür eden Yılmaz da, Darende’yle dedesi ve babasından başlayan bir dostluk geçmişinin bulunduğunu söyledi. Yılmaz, “Darende, manevi özelliği başta olmak üzere doğal ve kültürel zenginlikleri ile Gürün’e en yakın komşu ilçedir. Allah herkese Darende gibi bir komşu nasip etsin. Şelale ve meşale kenti olan Darende’ye olan ilgimiz bugüne kadar nasılsa aynen devam edecek, sevgimiz ve hizmetimiz artacak eksilmeyecek inşallah” diye konuştu.

Darende’nin gelişmesi için proje ve çalışmalara gereken desteği sağlamayı sürdüreceğini kaydeden Yılmaz, ilk fırsatta ilçeyi ziyaret ederek vatandaşlarla da buluşacağını sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız