SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlginç Bir İhale!.

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:49:00
İlginç Bir İhale!.
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi'nin değişik birimlerinde çalıştırılan ve süreleri dolan 550 personeli kapsayan 3 ay süreli hizmet alım ihalesi dün yapıldı. 8 firmadan biri boş teklif verirken, biri eksik evraktan devre dışı kaldı. 3 firma 4 milyon 986'şar bin TL, diğer 3 firma ise 4 milyon 974'er bin TL teklif verdiler.

Yaklaşık maliyeti 5 milyon 485 bin lira olan ihaleye katılan firmalar ve verdikleri teklifler şöyle oldu: 

Çeip Gıda: 4 milyon 986 bin lira 

Mirel Sos.Hiz.: 4 milyon 986 bin lira 

Özmen: 4 milyon 986 bin lira 

Salih Aktaş: 4 milyon 974 bin lira 

NKS-Hazar ortaklığı: 4 milyon 974 bin lira 

Mavi Ege-Medya Tek ortaklığı: 4 milyon 974 bin lira

Temelli Grup:  Boş teklif verdi 

Mehmet Bender: Eksik evraktan kabul edilmedi. 

Beydağı Salonu'ndaki ihalede tekliflerin okunmasından sonra komisyon başkanı Ahmet Turan Özbey, “ihale, dosyalarının incelenmesinden sonra kararın taraflara bildireceğini” söyledikten sonra ihale sona erdi. 

Bu arada, Malatya Büyükşehir Belediyesi şirketleri Esenlik ve Kültür A.Ş.'nin ihaleye girmemesi, katılımcılardan 6 firmandan 3'ünün 4 milyon 986 bin'er TL, diğer üçünün de 4 milyon 974 bin'er TL teklif etmesi, ilginç bulundu ve değişik yorumlara yolaçtı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız