SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlginç Maçlar ve Sonuçlar.. BYMS Bir Sıra İndi

0
Güncellendi - 2020-06-29 00:16:58
İlginç Maçlar ve Sonuçlar.. BYMS Bir Sıra İndi
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligde 29'uncu hafta maçları, biri dışında tamamlandı. Önceki hafta Göztepe karşısında aldığı galibiyetle 16'ncı sıradan 14'üncü sıraya yükselen BtcTurk Yeni Malatyaspor, Fenerbahçe mağlubiyetiyle 15'inci sıraya düşerken, küme düşmeme mücadelesindeki rakipleri Kayseri ve Ankaragücü deplasmandan puan çıkardılar. 29. haftaya sondan 2. sırada giren Kayserispor, haftanın sürprizini yaptı ve lig 3.sü Sivasspor'u deplasmanda 2-0 yenerek 3 puan aldı ve puanını B.Yeni Malatyaspor ile eşitledi. Haftaya son sırada giren Ankaragücü de, şampiyonluk mücadelesi veren Trabsonspor'la deplasmanda 1-1 berabere kalarak puan çıkardı ve haftanın bir diğer sürprizine imza attı.

SONUÇLAR VE PUAN DURUMU..

Yeni Malatyaspor'un, Fenerbahçe karşısında Gökhan Töre'nin haksız yere atılması ve 10 kişi bırakılmasına rağmen 2-1 öne geçtiği maçın son 5 dakikasında yediği 2 golle 3-2 mağlup olduğu 29. haftada Cuma, Cumartesi ve Pazar günü oynanan maçlarda alınan sonuçlar ve Pazartesi günü oynanacak haftanın son maçı şöyle:

Bu sonuçların ardından B.Yeni Malatyaspor, 14. sıradan 15. sıraya düştü. Ligde son puan durumu şöyle:

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTO: Fenerbahçe- B.Yeni Malatyaspor maçında hatalı kartlarıyla Yeni Malatya'yı son yarım saat 10 kişi oynatan hakem Ali Şansalan

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • Mülayim (3 yıl önce)
    Sayın admin biliyorum kötü söz söylemek yasak yayınlanamaz ama nolur bi defaya mahsus şu ali şansalan denilene bi söveyim yayınla ne olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Bu haftaki maç çok zorlu çünki Gençler birliği bu maçı kendi için değil Ankaragücü için oynayacak her alınan puan ve puanlar Ankaragücüne yarayacak. unutmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (3 yıl önce)
    Sivas Kayseri Maçı tam şaibe olmuş..
    0
    0
    Yanıtla
  • yandaş (3 yıl önce)
    ah aziz nesin ah mekanın cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    44FFM arkadaşım sen şimdiye kadar herhangi bir maçın sonucunun mahkeme tarafindan değiştirildiğini duydunmu? Şayet bir maçta kural hatası yoksa hakemin hataları sonucu degistirmez. Zaten bu konularda mahkemeye baş vurulamaz. Kusura bakma ama istersen bilmediğin konularda yorum yapma. Saygılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (3 yıl önce)
    arkadaşlar bu hafta sosyal mesafe ve maskelerinizle maç saatinden önce stadın etrafını doldurun ve takımınızı destekleyin, takımın sahibi sizsiniz, bırakın başkalarını,,,,
    0
    0
    Yanıtla
  • Sürgülü Ali (3 yıl önce)
    Bu Malatyaspor’da inanılmaz şeyler başarıyor mesela 5 dakikada iki gol giyiyor.küme oynayan bir takım bunu yaparsa padişah bile küme düşmekten kurtaramaz bir daha daha bu hataları yapmayacak bütün futbolcular yüreklerini ortaya koyacak bakalım sonucu hep beraber göre göreceğiz...
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (3 yıl önce)
    komik yazıdan kastettiğim kişi alp tunga'dır.
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (3 yıl önce)
    Çok komik bir yazı olmuş. şu anki 28 puanımızın 24 puanını toplayan ve adil efendi tarafında durduk yerde görevine son verilen hatta buna kendisi de çok şaşıran sergen niye bu dediklerini yapsın ki? bence tam tersi adil efendi yüzünden malatya'dan nefret bile ediyordur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp TUNGA (3 yıl önce)
    Kıymetli Sergen Hocam, Kusura bakma ama , Şu dakikadan sonra görev artık sana düşüyor… Artık iyice eminim ki, 06.07.2020 pazartesi akşamı Kayseri de, Kayseri ye geceyi haram edeceksin Yine görev senin Sergen Hocam… 12.07.2020 Pazar günü Kasımpaşa ya futbol dersi vereceksin. 19.07.2020 Pazar günü Evine ,yurduna ve seni her zaman yüreğinde hisseden Malatya ya geleceksin…. Hoş geliyorsun, Sergen YALÇIN hocam hoş geliyorsun… Şanlı Beşiktaşın la Hoş geliyorsun… Bu öyle bir geliş ki, Kent Müzesine heykelin dikilecek…. Biliyorum, Daha Görevin bitmedi. Yiğit Hocam…. Ligin Son Haftasında da Ankara da Gençlerbirliği ile Maç yapacaksın… Duygularını biliyorum Kıymetli Sergen YALÇIN hocam.. Sen var olasın… Sen Sağ olasın… Şanlı Beşiktaş ile zaferlere yürüyesin.. Yolun açık olsun Yiğit Hocam.. Gönüller de yer yaptığın bu şehir de İsmin, Malatya da altın harflerle yazılacak..
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp Tunga sana hiç ama hiç katılamıyorum.Herşeyin bir adabı ve kuralı var.Sergen yalçın Hayatında ilk kez bir takımla hemde sezon başında imza atacak kadar 1+1 sene imza atmış ve kendini bu takıma adadığını belli etmiş başarılı bir teknik adamdı.Bu kıymetli,akıllı adamı klüpten uzaklaştıracak kadar vizyonsuz,beceriksiz insanlar takıma ilk yarıda 24 puan kazandıran çok başarılı hocayı malatyadan uzaklaştırdılar.Şimdi iyi düşün bakayım bu şartalarda Sergen yalçın a bir malatyalı olarak söyleyecek bir lafımız olabilirmi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp Tunga (3 yıl önce)Kemal isimli kullanıcı yorumuna
    Saygı duyuyorum, zaten herkes aynı düşünce de olsa demokrasi platformu olmazdı. Biz inatla ve sabırla pozitif düşünelim. Hastanın iyşleşeceğini umalım. Takım hepimizin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    Bu saatden sonra daha ne ilginç maçlar seyredeceğiz.Öyle takımlar maç satacakki şaşırıp kalacaksınız.Tüm maçlar aynı saatde oynanmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (3 yıl önce)
    bence mahkeme bu işi yoluna koyar 3 puan bize verilir iyi bir avukata iş düşüyor sonra da neden küfür neden taşkinlik oluyor derler futbol bir oyun diyenler nerde bir oyun değil pis bir oyunmuş deneki şuçlu ceza alirsa bize centirmenlik kalir yoksam ....
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet M. (3 yıl önce)44 FFM isimli kullanıcı yorumuna
    ☺☺☺ dünyanın en iyi avukatlarını tut kimse o 3 puanı getiremez. Öyle bir yasa yok. Maç bitti. Çok çok maçın hakemlerine bir kaç hafta maç yönetimi verilmez. Öyle olsa her kabedilen maç sonrası mahkemeye giderler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu aklı sana kim verdi?Böyle birşey yok kardeşim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeni Malatyasporlu (3 yıl önce)44 FFM isimli kullanıcı yorumuna
    44 FFM Sen futbolu ya bilmiyorsun yada aklımızla dalga geçiyorsun
    0
    0
    Yanıtla