SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlginç Yarışma

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:29:36
İlginç Yarışma
A- A+ PAYLAŞ

Malatyapark AVM, kuruluşunun 3. yılı kutlamaları kapsamında AVM’deki mağazalarında alışveriş yapan müşterilere, belirlenen hedefi kağıt uçak ile tutturmaları karşılığında Paris seyahati hediyesi verecek.

Malatyapark AVM Genel Müdürü Ali Günaçar, "Türkiye’de ilginç bir yarışmaya imza atıyoruz. Malatyapark olarak tüketicimize hem keyifli ve hem de sonucu heyecanlı olacak, çok güzel bir ödülle süslediğimiz bir yarışma düzenliyoruz. Yarışma sonucunda bir çifte Paris seyahati hediye ediyoruz. Seyahate katılmak çok basit. İlkokuldan beri bildiğimiz basit kağıt uçaklarla hedefi tutturmakla yarışmanın ilk aşaması başlamış oluyor. Sadece 99 TL alışveriş yapan Parkkart sahipleri 3 kez kağıt uçağı hedefe atma şansına sahip oluyor. Hedefte Paris'i tutturan tüketicilerimiz finale kalacak ve final de 3 Aralık 2012 Pazartesi günü yapılacak. Talihlimizin Paris seyahatini yılbaşı günü gerçekleştireceğiz. Basit ve keyifli bu yarışmayı Türkiye’de ilk defa başlatıyoruz. Diğer alışveriş merkezlerine Malatyapark örnek olacak" dedi.

Öte yandan, Günaçar da kendi yaptığı kağıt uçakları hedefteki Paris seyahatinin üzerine kondurmaya çalıştı. Yarışmada kağıt uçakların düştüğü noktalara göre, para puan, yemek ve sinema biletleri de hediye ediliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız