SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İlgisi Yok"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:23:16
A- A+ PAYLAŞ
 
Kamuoyuna duyurumuzdur.
23.01.2012 tarihinde www.malatyahaber.com adlı internet sitesinde yayınlanan “587 Kişiden Biri!” başlıklı haberde yer alan hususlara ilişkin olarak, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesini sağlamak üzere, aşağıdaki açıklamanın yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur:
Söz konusu habere göre, www.gozluk.com adresi üzerinden verilen çıplak gözlük siparişleri üzerine gönderilen kargodan normal gözlük ile bitkisel çay çıktığını, bunun üzerine 587 kişinin emniyete ihbarda bulunduğu yazılmıştır. 
Haberde geçen www.gozluk.com adresi müvekkilimiz Dijital E-ticaret İşletmeleri San. Tic. Ltd. Şti’ ne ait olup, müvekkil şirketin bahsi geçen olaylarla hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Habere konu internet sitesi farklı bir domain olmakla beraber, müvekkilin domain ismi ile benzerlik taşıması sebebiyle hatalı olarak müvekkile ait internet sitesinin adresi yazılmıştır.
Yayınlanan haber ile dolandırıcılık suçuyla ihbar edilen sitenin, müvekkil şirketin sahibi olduğu www.gozluk.com adlı site olarak gösterilmesi suretiyle müvekkil şirketin itibarının zedelenmesine sebebiyet verilmiştir.
Bu itibarla söz konusu asılsız haber ve iddialara itibar edilmemesi gerektiği hususu kamuoyuna saygıyla duyurulur.
 
Dijital E-ticaret İşletmeleri San. Tic. Ltd. Şti
       Vekili:
     Av. Hakan TOKBAŞ

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız