SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlgisizlik Tepkisi!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İmalat Demir ve Tamir Sanatkarlar Odası'nın yapılan genel kurulunda mevcut başkan Cevdet Özyalın yeniden seçildi.

Malatya İmalat Demir ve Tamir Sanatkarlar Odası'nın genel kurulu Esnaf Sarayı'nda yapıldı. Genel Kurulunda Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin Divan Başkanlığını yaparken, genel kurula Kredi kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, çok sayıda esnaf odaları başkanları ile odanın üyeleri katıldı.

Genel kurula ilgilisiz kalınmasını eleştiren ESOB Başkanı Keskin, "Sanayi sitelerini gezdiğimiz zaman 'odalarımız ne yapıyor' diyorlar. Odalarımızın size yapacağı fazla bir şey yok. Siz önce odanıza sahip çıkacaksınız. Odanız güçlü olsun ki, sizin sorunlarınızla daha fazla ilgilensin. Odanıza ne kadar büyük destek verirseniz, o kadar güçlü olursunuz. Odanıza güçlü olarak destek veriniz ki, odalarınızın sesi daha güçlü çıksın" dedi.

ESOB Başkanı Şevket Keskin, genel kurul gündemindeki ödünç para için yönetime yetki verilmesi şeklindeki maddeyi gündemden çıkartılması için oya sundu. Keskin, oda yönetimlerinin ödünç para yetkisi alarak odaları borç altına koymaması gerektiğini belirterek, proje ve oda yatırımları için üyelerden destek almasını istedi.

Malatya İmalat Demir ve Tamir Sanatkarlar Odası Başkanlığına tek liste ile yeniden seçilen Cevdet Özyalın ise, kongreye katılan üyelere teşekkür ederek, üyelerden aidatlarını zamanında ödemeleri konusunda destek istedi.

Cevdet Özyalın başkanlığındaki Malatya İmalat Demir ve Tamir Sanatkarlar Odası'nın yönetim kuruluna Cumali Alkan, Hüseyin Özköse, Mustafa Çabuk, Murat Avcıgil, Erdal Erol ve Refik Özdemir seçildiler. Denetim kuruluna da Mustafa Albayrak, Ekrem Güzel ve Ramazan Fırat getirildiler.
Özyalın, aynı zamanda Malatya Amatör Futbol Liği'nde mücadele eden Sanayispor'unda başkanlığını yürütüyor.

Bu arada ESOB'a bağlı bazı odaların genel kurul tarihleri de şöyle:

14 Ocak: Madeni Eşya Sanatkarları Odası: (Esnaf Sarayı) Saat: 10.00
15 Ocak: Kuyumcular Odası (Oda Binasında) Saat: 10.00 (Çoğunluk Sağlanmaz İse İkinci Seçim Günü 21 Ocak'ta)
17 Ocak: Kahveciler Odası: (Esanf Sarayı) Saat: 10.00
18 Ocak: Fırıncılar Odası: (Esanf Sarayı)
19 Ocak: Manifaturacılar Odası: (Esnaf Sarayı) Saat: 10.00
20 Ocak: Elektrikçiler Odası (Esnaf Sarayı) Saat: 10.00

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız