SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlişki Durumu: Kaçamak

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:30:17
İlişki Durumu: Kaçamak
A- A+ PAYLAŞ

Vizyon Tarihi: 11 Eylül 2015

Yapımı : 2014 - ABD

Tür : Dram ,  Komedi

Süre: 93 Dak.

Yönetmen : Peter Bogdanovich

Oyuncular : Owen Wilson ,  Imogen Poots ,  Kathryn Hahn ,  Rhys Ifans ,  Jennifer Aniston

Senaryo : Peter Bogdanovich ,  Louise Stratten

Yapımcı : Wes Anderson ,  Noah Baumbach

Diğer Adı : Squirrels to the Nuts

Film Özeti

Evli bir tiyatro yönetmeni olan Arnold Albertson (Owen Wilson), yeni oyunu için seçmelere katılan ve eskiden fahişelik yapmış bir aktris olan Isabella Patterson'a (Imogen Poots) ilgi duymaya başlar ve rolü ona verir. Ancak Izzy'nin başrolü paylaştığı kişi de eşi Delta Simmons'tan (Kathryn Hahn) başkası değildir. Aynı zamanda eşinin eski sevgilisi Seth Gilbert (Rhys Ifans) da oyun kadrosundadır. Isabella'nın terapisti Jane Claremont (Jennifer Aniston) ise, sevgilisi Joshua Fleet (Will Forte) ile ilişkisinin sonlanma aşamasına gelmesini umutsuzca engellemeye çalışırken, Joshua'nın da Izzy'e aşık olması, kahramanlarımızı içinden çıkılması imkansız bir ilişki yumağının ortasına atacaktır.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız