SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İlişkilerimiz Sağlamlaşacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:01:58
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Darende Belediyesi ile kardeş belediye olan Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan'a plaket verildi. 

Geçtiğimiz günlerde Darende ilçesinde Altın Koza Film Festivali kapsamında düzenlenen gezici sinema etkinliğinde; Darende Belediye Başkanı İsa Özkan ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanvekili Zihni Aldırmaz tarafından Darende ve Adana kardeş belediye ilan edilmişti. Altın Koza Film Festivali'nin açılış törenine katılmak üzere Adana'ya giden İsa Özkan'a, festivale katkılarından ve kardeş belediye olmaları nedeniyle Zihni Aldırmaz tarafından bir plaket takdim edildi.

"Darendeliler ile Adana'da zaten iç içe yaşıyoruz" diyen Aldırmaz, "Bundan sonra ilişkilerimizi daha da sağlamlaştıracak ve Darende için elimizden ne gelirse yapacağız" dedi. Özkan da, "Adana bizler için önemli bir şehir, çünkü birçok hemşehrimiz burada ikamet ediyor ve ticari hayatta söz sahibidirler. Bundan böyle Adana Büyükşehir Belediyemizin de işbirliğiyle güzel işlere imza atacağız" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız