SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İlişkilerimizi Geliştireceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:00:54
A- A+ PAYLAŞ

Türk Eğitim Sen Malatya Şube Başkanı Ekrem Şenol ve Yönetim Kurulu üyeleri  Eğitim İş Malatya Şubesini ziyaret ettiler.Ziyaretin Eğitim İş'te göreve yeni gelen Hüseyin Kara başkanlığındaki yeni yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyareti amaçlı olduğu öğreildi.

 Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Ekrem Şenol,ziyarette yaptığı açıklamada: "Eğitim İŞ Sendikasında geçtiğimiz haziran ayında olağanüstü kongre yapıldı.Kongerde yeni bir yönetim kurulu seçildi.Hüseyin Kara başkanıma ve  ekibine hayırlı olsun ziyareti için buradayız.Sendikalar işverene karşı dayanışma içinde olmalılar.Bundan sonra da sık sık birbirimizi ziyaret ederek ilişkilerimizi geliştireceğiz" dedi.

Eğitim İş Malatya Şube Başkanı Hüseyin Kara da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Ekrem Başkanım uzun yıllardır sendika başkanlığı yapıyor.Kendisiyle zaman zaman fikir alışverişinde bulunuyoruz. Ayrıca bir emek örgütü olarak,ilimizde faaliyet gösteren diğer emek örgütleri ile her zaman dayanışma içinde olacağız.Çünkü işverenle ancak bu yolla başa çıkabilir ve emekçilerin haklarını savunabiliriz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız