SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İlişkileri Üst Düzeyde Tutuyoruz"

0
Güncellendi - 2018-07-06 06:15:51
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'ya gelen Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Elazığ Ekonomi Dönem Platformu Başkanı Süleyman Kamaç ve Platform Üyeleri, Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan, “Malatya ve Elazığ’ın tarihsel komşuluğu dışında ticari ve ekonomik olarak da birlikte hareket eden birlikte büyüyen bir yapı ile büyümesini önemsiyoruz. Sayın Başkanımız Oğuzhan Bey ve bizim göreve gelmemizle birlikte ilişkilerimizi üst düzeyde tutuyoruz. İki ilinde sosyo-ekonomik yapıda birlikte hareket etmesi, birlikte ticari faaliyetlerini yürütme adına önümüzdeki günlerde birçok çalışma yapacağız” diye konuştu.

Malatya TSO Başkanı Sadıkoğlu ise, “Malatya ve Elazığ’ın birbiri ile entegre olması ve işbirliği yapması ticari anlamda çıtayı daha yukarılara çıkarma anlamında ciddi çalışmalar yapacağız. Bölgesel kalkınma ve gelişme adına karşılıklı neler yapılabileceği hususunda oturup üzerinde somut adımlar atılabilecek bir yaklaşım ortaya koymamız gerekiyor. Bu konuda Ticaret ve Sanayi Odaları olarak her türlü çalışma ve işbirliği içinde olacağız” ifadelerini kullandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız