SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''İlk 5 Hedefimiz Değişmedi..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Basın Sözcüsü Doç.Dr. Ramazan Özdemir, kulüp idari binasında düzenlediği basın toplantısında, Malatyaspor’un Anadolu kulüplerinin lokomotifi olmaya aday olduğunu belirtti. Özdemir, Ziya Doğan’ın teknik direktörlüğe gelişi, Denizli maçı, Trabzon maçında alınan ceza, Türk Telekom kupa maçı ve suni çim saha hakkında bilgiler verdi.

Ziya Doğan’ın yeniden Malatyaspor’un başına geçtiğini anımsatan Özdemir “Kayseri Erciyes ile oynadığımız ilk deplasman maçında, 1 kişi eksik kalmamıza karşın, tatmin edici, iç açıcı bir futbol oynadık. Malatyaspor, bu değişiklikle hak ettiği yere gelecektir. Hedefimizde herhangi bir değişiklik olmadı. Hedefimiz, ilk beştir. Malatyaspor, Anadolu’nun lokomotifi olmaya adaydır. Ziya Doğan yönetiminde en güzel yerlere gelecektir” dedi.

Denizlispor maçının önemine değinen Özdemir “Bizim ligde galibiyetimiz yok, galip gelerek çıkışa geçmeye çalışacağız. Denizlispor da zor durumda, henüz galip gelemediler. Stresli bir maç olacak. Bu maçta kırılma noktasını yakalarsak, bugüne kadar oynadığı oyunun hakkını alamayan Malatyaspor’umuz yukarıya doğru tırmanmaya başlayacaktır” şeklinde konuştu.

Özdemir, Trabzonspor maçında kötü tezahürattan dolayı 12,5 milyar lira ceza geldiğini anımsatıp, sahaya yabancı madde atılmamasını ve merdiven boşluklarına oturulmaması uyarılarında bulundu. Özdemir, merdiven boşluklarına oturulması halinde hiçbir uyarıda bulunulmadan 6 milyar civarında ceza kesildiğini anlattı ve “Taraftarlarımızdan, Trabzon ve Vestel Manisa maçlarında olduğu gibi takımı doksan dakika desteklemelerini istirham ediyoruz. Maçta kötü gidiş olabilir, yenik duruma düşebiliriz. Yine de sabırla takımlarını desteklesinler” dedi.

Özdemir, Malatyaspor doktoru Hakan Ayaz ile Perşembe idmanında görüştüğünü belirtip, sadece Mustafa Özkan’ın oynayamayacak durumda olduğunu, Katatua’nın oynamasında sıkıntı olmadığını duyurdu.

Salı günü Türk Telekom ile oynanacak kupa maçı biletlerinin, açık 1, maraton 2, kapalı 3 milyon liradan satılacağını, kombinelerin geçerli olmayacağını bildiren Özdemir “Bu maçta turu geçen takım hasılatın yüzde 60’ını, elenen yüzde 40’nı alıyor. Kombineler peşin satıldığı için sorun çıkıyor. Bilet fiyatlarını düşük tutup, kombineleri geçersiz kıldık. Taraftarlarımızdan anlayış bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Özdemir, Orduzu Pınarbaşı’ndaki sentetik çim sahanın yapım çalışmalarının devam ettiğini, birkaç hafta içerisinde bitmesiyle, PAF takım antrenmanlarının burada yapılabileceğini sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız