SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''İlk 5'i Yakalarız..''

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor, Çarşamba günü sahasında oynayacağı Çorumspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde, teknik direktör Vedat İnceefe yönetiminde çalışan sarı siyahlı takımda hafif sakatlığı bulunan Hüseyin Kar takımdan ayrı düz koşu yaptı. Sakatlıkları devam eden Ümit ve Can'ın Çorumspor karşısında forma giymelerinin zor olduğu belirtilirken, sakatlıkları geçen ancak antrenman eksiklikleri bulunan Hüseyin Kar ve Serdar'ın yedek soyunacakları bildirildi.

Sarı siyahlı takımın antrenmanını Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu da izledi. Öte yandan takımın forvet oyuncusu Muzaffer Akdoğan'ın oğlu Hasan Ege antrenmana renk kattı. Yaptığı hareketlerle idmanda teknik heyet ve futbolcuların ilgisini çeken Hasan Ege, Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu'na prim işareti yaparak, gülüşmelere neden oldu.

Çift kale maçta futbolcuların bir hayli hırslı ve istekli oldukları görüldü. Çift kale maçta sık sık oyunu durduran teknik direktör Vedat İnceefe, futbolculara uyarılarda bulundu. İnceefe, bazı pozisyonları da yeniden tekrarlattı.

Çorumspor maçı hazırlıklarıyla ilgili basın mensuplarına bilgiler veren teknik direktör Vedat İnceefe, kalan son 3 maçlarından minimum kayıpla ayrılarak, ikinci yarıya iyi hazırlanmak istediklerini söyledi. İnceefe, Çorumspor maçından 3 puanla ayrılmak istediklerini ifade ederek, "Bandırmaspor karşısında futbolcularımız iyi mücadele etti. Bandırmaspor zamanında yaptığı doğru işlerle puan tablosunda en üst sırada yer alıyor. Bandırmaspor karşısında golü yiyene kadar maç ortadaydı. Ama kaybettik. Şimdi önümüzde 3 maç var. Bu 3 maçtan minimum kayıpla ayrılmak istiyoruz" dedi.

İkinci yarıya en iyi şekilde hazırlanmak istediklerini kaydeden İnceefe, "İlk yarı sonrası ikinci yarı hazırlıklarına başlayacağız. İyi bir kamp dönemi geçirmek istiyoruz. Futbolcuların birbirleriyle iyi bir diyalogu var. Bizim de bunu kuvvetlendirme yönünde çalışmalarımız oldu ve bunda da başarılı olduk. İnanıyorum ki, iyi bir kamp süreci sonrası ilk 5 hedefini yakalarız" diye konuştu.

Kulüp başkanı Mehmet Emin Katipoğlu ise iyi bir futbolcu kadrosuna sahip olduklarını ancak uyumu tam anlamıyla sağlayamadıklarını dile getirdi. Katipoğlu, futbolcuların futbol kalitesinin yüksek olduğundan zerre kadar şüphelerinin olmadığını kaydederek, "Çoğu arkadaşımız oyun sağlayamadı. Bunu kabul etmek lazım. Vedat hocamız ve teknik heyetinin göreve gelmesiyle biraz bir kıpırdanma oldu. İnşallah bu devam edecek. Teknik heyetimiz devre arasına kadar bizden müsaade istedi. Devre arası kampından sonra burada her şeyin çok iyi olacağını kendileri de kabul ediyor. Bu takımda iyi futbolcuların olduğunu bütün hocalar kabul etti. Burada yanlış transfer yok ama saha içinde uyum olmadı. Bunda da bizim yapacağımız bir şey yok. Ama futbolcuların kalitesi ortada. İnşallah daha iyi olacağı ümidindeyiz. Transfer yapmamız gerekirse de yapacağız" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız