SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İlk Adım İçin Buradalar"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:36:38
A- A+ PAYLAŞ

Comenius Programı kapsamında Avrupa ülkelerinden Malatya’ya gelen “Geleneksel Çocuk Oyunlarını Yaşatmak ve Tanıtmak” isimli proje ortağı öğretmenler, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nü ziyaret ettiler. 

Türk Telekom Ortaokulu Müdürü Ahmet Yıldızhan, proje ortakları ülkelerin öğretmenleri ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut'u makamında ziyaret etti. İl Milli Eğitim Müdürü Bulut, “İspanya, İtalya, Çek Cumhuriyeti ve Polonya'dan gelen öğretmenler ilimizdeki Türk Telekom Ortaokulu'nun hazırlamış olduğu ve ülkemize ait Geleneksel Çocuk Oyunlarını Yaşatmak ve Tanıtmak isimli projelerini paylaşmak ve 2 yıl sürecek çalışmanın ilk adımlarını atmak için buradalar. Türk Telekom Ortaokulumuzun Hayat Boyu Öğrenme Projesi çerçevesinde hazırladıkları projenin uygun bulunması bizi son derece memnun etmiştir. Konuklarımız 3 gün süreyle ilimiz tanımak ve proje ile ilgili çalışmalar yapmışlar ve yarın ilimizden ayrılacaklar. Avrupa ülkelerine tanıtmak amacıyla hazırladıkları projenin ön bilgilendirme ve çalışmaları yapmak için gelen öğretmenlerimize teşekkür ediyorum ve hazırlayıp yürütecekleri İngilizce “Do you play whit me' isimli projenin başarılı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

“Bilindiği gibi Comenius Programı okul eğitimindeki kaliteyi artırmak ve Avrupa boyutunu güçlendirmek amacıyla başlatılmış bir çalışmadır” diyen Bulut, daha sonra şunları söyledi:

“Okullar ve öğretmen yetiştiren kurumlar arasında uluslararası işbirliği ve değişimi teşvik eder, pedagojik metotlar ve materyaller geliştirmeyi teşvik eder. Okulların idaresine yönelik güzel çalışmaların ve yeniliklerin uluslararası boyutta yaygınlaştırılmasını destekler, eğitimde dışlanma ve okulda başarısızlıkla mücadelede, özel eğitime ihtiyaç duyan öğrencilerin entegrasyonu ve eğitimin bütün sektörlerinde fırsat eşitliğini teşvik eden yöntemler geliştirir ve bunları yaygınlaştırır. Okul eğitiminde ve okul eğitiminde görev yapan personelin eğitiminde bilgi ve iletişim teknolojilerinin (BIT) kullanımını teşvik eder.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız