SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlk Alev 12 Temmuz'da..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Şehiriçi Doğalgaz Dağıtım A.Ş (PEGAZ) tarafından basın toplantısı düzenlendi.

Akkoza Otel'de, Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Sevim, PEGAZ Genel Müdürü Turgay Zorlu ve PEGAZ Yönetim Kurulu üyesi Birol Ensari'nin katılımıyla gerçekleştirilen basın toplantısında, Malatya'da doğalgaz şebeke döşeme çalışmaları hakkında bilgi verildi.

PEGAZ Genel Müdürü Turgay Zorlu, 30 Eylül'de Malatya'da doğalgaz kullanımına başlanılacağını bildirerek, 12 Temmuz'da Malatya'ya gelecek olan Başbakan Erdoğan'ın meşaleyi yakmasıyla şehir içi doğalgaz çalışmalarının başlatılmış olacağını söyledi. PEGAZ olarak, doğalgaz boru döşeme işine birçok mahalleden başladıklarını söyleyen Zorlu, abonelerin yetki verilen firmalarla evlerine doğalgaz bağlatabileceklerini ifade etti.

PEGAZ Yönetim Kurulu üyesi Birol Ensari ise PEGAZ olarak Malatya'nın 30 yıllık işletme lisansını aldıklarını bildirdi. 3 yılda şehrin tamamına doğalgaz döşemeyi planladıklarını aktaran Ensari, "180 dolar artı KDV olan abonelik ücreti 10 taksitle alıyoruz. Kampanya süresi 1 Temmuz'da sona eriyordu ancak gelen talepler doğrultusunda 15 Temmuz'a kadar süreyi uzattık" dedi. Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Sevim ise altyapı çalışmalarının her zaman sıkıntılı olduğunu hatırlatarak, insanlardan biraz sabretmelerini istedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız