SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İlk Ama Güzel Organizasyon"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:25:57
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği tarafından yürütülen “Uluslararası Malatya Fotokamp” çerçevesinde Fotoğraf Sanatçısı Yazar ve Gezgin Özcan Yurdalan sevenleriyle buluştu. 

Türkiye’nin dört bir yanından gelen fotoğraf sevdalılarının buluştuğu fotokampta hayranlarına yönelik olarak bir atölye gerçekleştiren Fotoğraf Sanatçısı Yazar ve Gezgin Özcan Yurdalan, atölye çalışmalarının önemli olduğunu, fotoğrafta insanın belli bir noktaya gelmesinde etkili olduğunu belirtti.

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği’nin (MAFSAD) düzenlemiş olduğu fotokampı değerlendiren Özcan Yurdalan, ilk olmasına rağmen çok güzel bir organizasyon gerçekleştirildiğini ve bu sebeple MAFSAD yöneticilerini ve emeği geçen herkesi tebrik etti.

PLAKET TÖRENİ..

Bu arada Fırat Kalkınma Ajansı’nın desteğiyle hayata geçirilen, Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği tarafından yürütülen “Uluslararası Malatya Fotokamp” organizasyonu için yemek şöleni ve plaket töreni yapıldı. 

Fotokamp alanında, Doğanlar Mahallesi tarafından yaklaşık 900 kişilik bir akşam yemeği organizasyonu gerçekleştirildi. Akşam yemeği organizasyonuna öncülük eden İş adamı Mustafa Kırteke, Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği’nin (MAFSAD) yapmış olduğu bu proje sayesinde Levent Vadisi’nin daha çok tanınmaya başlanacağını belirtti. Köy sakinleri tarafından çok geniş katılımlı bir akşam yemeği gerçekleştirdiklerini söyleyen Kırteke, başta Doğanlar Mahallesi olmak üzere Levent Vadisi’ndeki birçok mahalle sakininin de fotokamp alanına gelerek, yemeğe iştirak ettiğini, fotokampta kalan ve ülkemizin birçok ilinden gelen katılımcılarla mahalle halkının kaynaştığını söyledi.

Yemek organizasyonunun ardından yapılan plaket töreninde emeği geçen birçok kişiye, organizasyonun anısına plaket takdim edildi.

Törene Danıştay Üyesi Bülent Kılınç, Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Müşaviri ve İlk Görme Engelli Bürokrat Kenan Önalan, Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, fotoğraf sanatçıları, birçok iş adamı, Levent Vadisi’ndeki mahalle halkı, MAFSAD üyeleri, ANKA Derneği, il içinden ve il dışından gelen yaklaşık 150 fotoğrafçı, sivil toplum kuruluşları, kamu kurumu yöneticileri, proje sponsorları ve birçok davetli katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız