SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlk Atış Karavana Ama..

A- A+ PAYLAŞ
Malatya Polis Meslek Yüksek Okulu'nun öğrencileri arasında düzenlediği Bowling turnuvası Malatya Park Alışveriş Merkezi'ndeki salonda gerçekleştirildi. Vali Ulvi Saran da, turnuvanın son bölümünü izledi, atış yaptı ve dereceye girenlere ödüllerini verdi.
 
39 ÖĞRENCİ KATILDI..
AVM'deki Bowling turnuvasında 39 polis adayı katıldı. Yapılan atışlar sonucunda ilk 3 sıra şöyle gerçekleşti:
 
1.Enes Görür
2.Mücahit Adamhasan
3.Nazif Cidan.
 
Dereceye giren öğrencilere madalya ve ödüllerini Vali Saran verdi, öğrencileri kutladı.
 
VALİDEN KARAVANA ATIŞ..
Bu arada, Vali Saran da, bowling ve atış kurallarıyla ilgili olarak salon yetkililerinden bilgi aldıktan sonra, ceketini çıkarıp atış denemesi yaptı. İlk atışında hedefteki 10 kukanın hiçbirini deviremezken, ikinci atışında bu kez tüm kukaları devirdi, alkış topladı.
 
Kaynak: Görüş Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız