SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlk Bağış Vekilden..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Eczacılar Odası, organ bağış kampanyası başlattı.

Eczacılar Odası'nda düzenlenen bir programla organ bağış kampanyası başlatılırken, ilk bağışı AKP Malatya milletvekili Öznur Çalık yaptı. Kendisinin aynı zamanda bir eczacı olduğunu hatırlatan milletvekili Çalık, Eczacılar Odası'nın, sokakta çalışan çocukları istihdam ve kan bağış kampanyasındaki örnek hareketini sürdürdüğünü dile getirdi.

Eczacılar Odası Başkanı Bülent Köse ise, "Eczacılık hizmetinin sadece bir ilaç sunumu hizmeti olmadığı bilinci ile geçtiğimiz yıl kan bağış kampanyası ile kutladığımız 14 Mayıs Eczacılık Günü'nü içinde bulunduğumuz yıl organ bağış kampanyası ile geçirme kararı almış bulunmaktayız. 1 bağış 8 yaşam kurtarır sloganı ile başlatmış olduğumuz bu kampanya 28 Mayıs Sevgi Festivali kampanyasının da bir öncüsü olacaktır. Halkımızdaki duyarlılığı artırmak amacıyla biz eczacılar bu hafta personellerimizle birlikte organ bağışında bulunacağız. Halkımızı da duyarlı olmaya davet ediyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız