SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlk Buluşma Sinan'la

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:53:27
İlk Buluşma Sinan'la
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi ve Yeşilyurt Kaymakamlığının ortaklaşa düzenlediği "Yeşilyurt Kitap Yurdu" Projesi kapsamında yazar ve öğrenci buluşmasının ilki bugün hemşerimiz olan yazar Meryem Aybike Sinan'ın katılımıyla Yeşilyurt Kolu Kısa Anadolu Lisesinde gerçekleşti.

Yeşilyurt Kolukısa Anadolu Lisesinde gerçekleşen yazar öğrenci buluşmasına Yeşilyurt Belediye Başkan Vekili Salih Urfalıoğlu, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Şahin, Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Kalay, Yeşilyurt Belediyesi Birim Müdürleri, Kolukısa Anadolu Lisesi Müdürü, öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

MERYEM AYBİKE SİNAN, “YEŞİLYURT’UN KİTAPYURDU İLE ÖZDEŞLEŞMESİ ÖNEMLİ”

Yazar öğrenci buluşmasında öğrencilere konferans veren ve öğrencilerin sorularını yanıtlayan Yazar Meryem Aybike Sinan "Yeşilyurt Belediyesinin ve Yeşilyurt Kaymakamlığının ortak düzenlediği "Yeşilyurt KitapYURDU" projesi kapsamında kendi memleketim olan Malatya'ya geldim. Burada memleketimin öğrencileriyle evlatlarıyla buluştum. Bu organizasyonu gerçekleştiren Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'a ve Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu'na teşekkür ediyorum. Burada öğrencilerimiz bana dediler ki ilk defa bir yazarla karşılaşıyoruz ve ilk defa bir yazara kitap imzalattık. Tabi buda bu projenin gerçekten önemini ve ne kadar faydalı olduğunu gösteriyor. Birçok kitap fuarı genelde bir hafta gibi kısa bir sürede gerçekleşir ve az sayıda yazar katılır. Ama görüyorum ki "Yeşilyurt KitapYURDU" projesi ile iki ay sürecek bir yazar öğrenci ve halk buluşması gerçekleşecek. Ben tekrardan tüm öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum" dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkan Vekili Salih Urfalıoğlu, konuk yazar Meryem Aybike Sinan’a kayısı hediye takdim ederken, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Şahin, Yeşilkonak sanat merkezi öğrencilerinin yaptığı tablo hediye etti.

Yeşilyurt Kolu Kısa Anadolu Lisesi öğrencileri de hayatlarında ilk defa bir yazarla karşılaştıklarını ve kitap imzalattıklarını belirterek. "Bizlere eğitim alanında destek olan ve Türkiye'nin popüler yazarlarıyla tanıştıran Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat'a çok teşekkür ediyoruz" dediler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız