SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İlk Çalışmayı Burada Yapıyoruz'

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:49:58
'İlk Çalışmayı Burada Yapıyoruz'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Orduzu bölgesinde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

İnceleme gezisine Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra, Yol ve Alt Yapı Daire Başkanı Mehmet Mert ile şube müdürleri de katıldı.

Büyükşehir Belediyesi’nin Malatya genelinde en önemli çalışmalarından birinin yol yapım, bakım, onarım ve genişletme çalışmaları olacağını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, merkez ve köylerdeki mevcut yolların asfaltlanması ile ilgili program hazırlandığını söyledi.

2014 yılında Malatya genelinde 500 kilometrenin üzerinde asfaltlama çalışması yapmayı hedeflediklerini vurgulayan Başkan Çakır,  “Planlamalar çerçevesinde merkezi yerlere sıcak asfalt seriyoruz. Köy yollarımızı da sathi kaplamayla asfaltlıyoruz. Şu anda ekiplerimiz Yazıhan, Akçadağ Levent ve Orduzu bölgesinde çalışıyorlar. Yeni ekiplerimizin oluşturulmasıyla birlikte bu çalışmalar daha da artacak. Merkezde de ayrı ekipler oluşturduk. 

Sathi kaplama asfalt çalışmasının ilk startını Orduzu bölgemizde verdik. Bu bölgemizde 15 km. uzunluğunda sathi kaplama asfalt çalışması yapıyoruz. Çalışmalar 15 gün içerisinde tamamlanacak.  Tek elden planlama, tek elden yönetimin ilk meyvesini burada alıyoruz. Kaliteli asfalt malzemesi ve emisyon aracıyla ilk kırsal asfalt çalışmasını Orduzu’da yapıyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız