SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlk Cinayetin Davası Mersin'e

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:31:09
İlk Cinayetin Davası Mersin'e
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Adliyesi'nde, 25 Temmuz 2013 tarihinde cinayet davası duruşmasına gelen tarafların arasında çıkan olayda 2 kişinin daha öldürülmesi üzerine, eski cinayet davası Mersin'e alındı. 

Yeşilyurt’un Gözene köyünde 8 Eylül 2011 tarihinde 1 kişinin ölümü, 4 kişinin de yaralanması ile sonuçlanan cinayet davası Mersin Adliyesi'ne alındı. Malatya Adliyesi önünde 25 Temmuz 2013 Perşembe günü duruşmaya gelen iki tarafın karşılaşması sonucu silahlı kavga çıkmış ve akraba olan Habip Ayabakan (27) ve Mustafa Ayabakan (32) ölmüş, Hikmet Ayabakan (47) ise yaralanmıştı.

Gözene köyünde sulama suyu tartışması sonucunda 8 Eylül 2011 tarihinde meydana gelen cinayet davasının duruşması 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülüyordu. Malatya 1. Ağır Ceza Mahkemesi heyetinin, cinayet davasının başka bir yere nakli konusunda aldığı karar üzerine Yargıtay 5. Ceza Dairesi ilk cinayet davasının Mersin Ağır Ceza Mahkemesi’ne nakledilmesine karar verdi.

İlk cinayet davasında tutuklu sanık Şahin Ayabakan Adıyaman Cezaevi'nde, sanık Cumali Aydın Elbistan Cezaevi'nde tutuluyor. İlk davada Mücahit Aydın, Adem Aydın, Fazlı Aydın, Cumali Aydın ve Mehmet Aydın ile Şahin Ayabakan ve Emrah Ayabakan sanık olarak yargılanıyor. Sanıklardan Emrah Ayabakan ise halen firarda bulunuyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız