SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İlk Defa Geldim, Beğendim..'

A- A+ PAYLAŞ

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Darende ilçesinde Darendeliler Kültür Sağlık ve Eğitim Vakfı (DASEV) tarafından yaptırılan DASEV Meslek Yüksek Okulu’nun temel atma törenine katıldı.

Darende İlçesinde Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivali programı çerçevesinde Darendeliler Kültür Sağlık ve Eğitim Vakfı (DASEV) Meslek Yüksek Okulu temeli atıldı. Törene Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Malatya Valisi Ulvi Saran, AKP Malatya Milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Öznur Çalık, Ömer Faruk Öz ve Mehmet Şahin, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, Darende Kaymakamı Murat Uzunparmak, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, ve DASEV Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Turgut ile birlikte kalabalık bir topluluk katıldı.

Bakan Babacan, “Darendeli deyince kulağımıza hep ticari mecrada başarılı insanlarımız geliyor, fakat Darendelinin bunun yanında ilme verdiği bu değerde bizleri sevindirmektedir. Devlet desteğinin yanında sivil teşebbüslerinde önemi büyüktür. Darende’ye ilk defa geldim ve çok beğendim. Darende tarihi, turistik, kültürel ve ilmi birçok yönü ile güzide bir ilçemiz. İnşallah Darende’de böyle güzel daha birçok temel atarız” dedi.

Bakan Babacan’ın konuşmasının ardından kurban kesilerek Meslek Yüksekokulu’nun temeli atıldı.

Babacan, Darende ilçesinde yapımı tamamlanan bir yurdun açılışınıda yaparken, ilçedeki tanıtım merkezini de gezdi.

Bakan Babacan, ilçedeki programını tamamlayarak, TSO binasında işadamları ile yapacağı toplantı için Malatya’ya ya hareket etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız