SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlk Destek 'Ödünç' Parayla..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor’da, başkan Haşim Karadağ’ın maddi sorunlar kaynaklı “istifa sözleri” ile ortaya çıkan krizin ardından Valilik devreye girdi. Vali Halil İbrahim Daşöz, “Malatyaspor’a Destek Kampanyası” açıldığını bildirdi ve 2 hesap numarasını duyurdu. Kampanyaya ilk destek, 91 Bin Dev Öğrenci Kampanyası’ndan “iade edilmek üzere” 100 bin YTL ile geldi.. Ayrıca, kampanyaya ilk bağışı 500 YTL ile Vali Daşöz yaptı.

KAMPANYA BAŞLATILDI..
Karadağ’ın istifa ettiğine ilişkin olarak ER TV’nin Pazartesi akşam haberlerinde yeralan iddiaların ardından yaşanan gelişmeler sürecinde, Karadağ kesin olarak “istifa ettiğini” söylemezken, yönetim kurulu toplantısı sonrasında açıklama yapılacağını belirtmesine ve bu açıklamanın yapılmamasına rağmen, “istifa haberleri”nin ardından Valilik devreye girdi.

Vali Daşöz, bugün düzenlediği basın toplantısında, Malatyaspor’a destek kampanyası başlattıklarını bildirdi ve şu açıklamayı yaptı:

“Malatya; 1 milyonu Malatya’da, 1 milyonu da Malatya dışında olmak üzere 2 milyon hemşerisiyle ülkemizin en önemli illerinden birisidir.

2 milyon Malatyalının en büyük ortak sevdası ise Malatyaspordur.

Malatyaspor, halen bulunduğu konum itibariyle grubunda en avantajlı süper lig adaylarından birisidir.

Malatyaspor bugün itibariyle ekonomik olarak zor bir dönem yaşamakta olup, acil mali desteğe ihtiyaç duymaktadır.

Bu sıkıntıyı giderebilecek en büyük güç ise; her türlü zorlukta güçlükleri aşmayı bilmiş, yüreği Malatyaspor sevdasıyla dolu Malatya insanıdır.

Bütün bu gücü, bu zor döneminde Malatyaspor için anlamlı bir yarara dönüştürebilmek amacıyla Valiliğimizce MALATYASPOR’A DESTEK KAMPANYASI başlatılmıştır.

Bu amaçla İş Bankası Malatya Merkez Şubesinde 4404404 no’lu TL(YTL), 1444444 no’lu EURO hesapları açtırılmıştır.

2007 Şubat ayı sonuna kadar sürecek kampanya çerçevesinde hesapta birikecek paralar şeffaf bir şekilde kamuoyunun bilgisine sunulacak ve Malatyaspor hesabına aktarılacaktır.

Ayrıca; Malatyaspor’un acil ihtiyaçlarına katkı sağlamak amacıyla, ilimizde öğrencilerin öncülüğünde yürütülen 91 Bin Dev Öğrenci Kampanyası hesabından 100 Bin YTL İl Proje Kurulunun, 30.01.2007 tarih 1sayılı kararıyla ödünç olarak Malatyaspor hesabına aktarılacaktır. Bu tutar, Malatyaspor’a destek kampanyası hesabında biriken paradan iade edilecektir.

Saygıdeğer Malatya kamuoyunun bilgisine sunar, Malatyalı olan ve Malatya’da görev yapan tüm kişi, kuruluş, sanayici, esnaf, tüccar, ihracatçı, serbest meslek mensubu, şirket, parti, meslek örgütü, oda, borsa, dernek, vakıf, sendika, sivil toplum kuruluşu vb. Gerçek ve tüzel kişilerden Malatyaspor’a bu kritik döneminde destek olmalarını rica ederim. Unutmayalım ki, birlikten kuvvet doğar..”

İLK BAĞIŞ VALİDEN..
Bu arada destek kampanyasına ilk kişisel bağış da Vali Daşöz’den geldi. Vali Daşöz, bankada açılan hesaba 500 YTL yatırdı. İkinci bağışı ise İl Kültür ve Turizm Müdürü Derviş Özbay’ın 100 YTL ile yaptığı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız