SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İlk Etabı Bitirdik'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor'da Teknik Direktör Nihat Balan, ilk etap kamp çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Balan, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen ilk etap kamp çalışmalarının sona erdiğini kaydederek, "İlk etapta oyuncu transferlerini bitirmeye çalışıyorduk. Kadroya fazla sayıda futbolcu katılacağı için problem gibi görünüyordu. Ancak iyi futbolcuları bünyemize kattık. İkinci etaba sarkan eksiklerimiz var. Bunları da gidermeye çalışacağız. 4-5 oyuncu daha kadromuza katmamız gerekecek. Bunun yanında kadromuza kattığımız futbolcuların iyi bir performansı vardı. Çalışmalarda herhangi bir sakarlıkta yaşamadık. Çok ciddi bir problem yaşamadan ilk etabı bitirdik. Yeni gelecek arkadaşlarla daha iyi bir seviye yakalarız. Şimdilik fena gitmiyor. Bundan sonrası için artırarak, çalışmalarımızı devam ettireceğiz" dedi.

"DURUMUMUZA UYGUN FUTBOLCULARI KADROMUZA KATMAK İSTİYORUZ"
İlk etap kamp çalışmasının kendileri için çok iyi geçtiğini vurgulayan Balan, "İlk etap için beklenen durum gerçekleşti. İlk etabın önemi futbolcuların birbirleriyle uyumunu yakalamalarıydı. Kadronun tamamıyla çalışmış olmak daha iyi olacaktı. Ama bu işlerde acele etmeden kendi bünyemize ve ekonomik durumumuza uygun futbolcuları kadroya katmak istiyoruz. Çok para verme gibi bir durumumuz yok. İyi takım olma yolunda mücadele edebilecek arkadaşları bulmaya çalıştık. Bazı mevkilerde eksiklerimiz var. Bu eksikleri de kısa sürede gidermeye çalışacağız. Şu an için ilk etap kamp çalışması gayet iyi geçti" diye konuştu.

"HÜCUM HATTINA FUTBOLCU ALACAĞIZ"
Balan, transfer çalışmalarının devam ettiğini kaydederek, "Sezon başı fazla oyuncuların katıldığı takımlarda uyum sorunu olabiliyor. Böyle bir gerçek var. Biz güzel bir birliktelik yakaladık. Takımı sevdiler, ortam iyi, tesisleri de sevdiler. Buraya gelen oyuncu sadece eline çantasını alıp gelmiyor. Hepsini bir arada düşündüğümüzde bizim adımıza iyi geçti. İyi mücadele edecek takım oluşturma görüntüsünü verdik. Forvet bölgesine mutlaka oyuncu takviyemiz olacaktır. Çalışmalarımız devam ediyor. Hücum hattına oyuncu katmamız gerekecek. Eskişehirspor'dan gelen Berkay ile anlaşma sağlayamadık. Bu dönem için aramızda olmayacak. Onun da bizimle olma gibi bir durumu olmadı. Bazen şartlar iki taraf içinde iyi olmayabiliyor. Eksikliğimizi gidermeye çalışıyoruz. Forvet arayışımız devam ediyor. Bazı isimler var ve görüşmeler de devam ediyor. Şu an için net bir şey yok. Ama bize buradaki beklentiyi karşılayacak düzeyde bir oyuncu olmalı. Bence kaliteli oyuncu olması gerekiyor. Malatya zor bir yer. Başarı istiyor.

Burada belirli bir kaliteye sahip oyuncular olması lazım. Takım ve oynadığı lig önemli değil. Buradaki kaliteyi yakalayabilecek oyuncuların olması lazım" ifadelerini kullandı.

"HAZIRLIK MAÇLARI YAPACAĞIZ"
İkinci etap kamp çalışmalarının 29 Temmuz'da Ankara Kızılcahamam'da başlayacağını belirten Balan, "Ankara Kızılcahamam Patalya Otel'de 29 Temmuz'da ikinci etap kamp çalışmasına başlayacağız. Malatya'da fiziki kalitemizi düzelttik, ikinci etap kampta hazırlık maçları oynayacağız. Takıma sonradan katılan futbolcular için ekstra bir programımız olacak. Şuan için 5 Ağustos'ta Sakaryaspor ile bir hazırlık karşılaşması oynayacağız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız