SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlk Etap Tamamlandı

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:25:52
İlk Etap Tamamlandı
A- A+ PAYLAŞ

 

 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor, Malatya’daki ilk etap kamp çalışmalarını yaptığı son antrenmanla tamamladı.  İlk etap kamp çalışmalarına 13 Temmuz’da Malatya’da başlayan Yeni Malatyaspor, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde teknik direktör Gürses Kılıç yönetiminde yaptığı son antrenmanla, ilk etap kamp çalışmasını tamamladı.
 
Sabah 09.00’da başlayan antrenmanda futbolcular düz koşu ve ısınma hareketleri yaptı. Daha sonra futbolcular 2 grup halinde performans testinden geçti. Test esnasında futbolcuların performansları, teknik direktör Gürses Kılıç’ın yüzünü güldürdü.
 
Malatya’da gerçekleştirilen son çalışmanın ardından Mustafa Cevahir, Türker Demirhan ve Hacı Mustafa Karabulut ilk etap kamp çalışmasını değerlendirdi. Orta saha oyuncusu Mustafa Cevahir, takımda iyi bir ortamın olduğunu, ilk etap kamp çalışmalarının da bu noktada çok iyi geçtiğini söyledi. Tecrübeli futbolcu, kadroda tecrübeli oyuncuların olduğuna değinerek, şunları anlattı: 
 
“İlk etap kamp çalışmaları daha çok ikinci etap kamp çalışmalarının temelini oluşturmaya yönelik antrenmanlarla geçti. Yüksek tempoda değil, ağır tempoda ama faydalı bir kamp çalışması oldu. Yeni gelen arkadaşlarımızla birbirimizi tanıyoruz. Kısa sürede kaynaştık. Bu sene güzel bir birliktelik olacak. İnşallah her şey iyi olur. Uyum süreci illaki vardır ama futbolun dili bir. Sonuçta hepimiz yılladır futbol oynuyoruz. Bir takımda tecrübeli insanların olması önemli. Tecrübeleriyle takım ortamının nasıl olması gerektiğini iyi biliyorlar. Bu nedenle uyum noktasında çok sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum.”
 
Plan ve programını iyi yapan kulüplerin ipi göğüsleyeceğine dikkat çeken Cevahir, “Takımların transferlerini ve takım kurgularını şuan için tam olarak bilmiyoruz. Geçen sezon beyaz grup zorlu bir gruptu. Şampiyonluğa oynayan 4-5 takım vardı. Bu süreçte sezon başından plan ve programını iyi yapan, arkadaşlığını ve dostluğunu üst seviyede tutan, zorluklara göğüs geren, nefesi yeten ipi göğüsleyecektir” diye konuştu.
 
Forvet oyuncusu Türker Demirhan ise, iyi bir çalışma dönemi geçirdiklerini belirterek, “Uyum sorunu biraz olsun atlatıldı. Güzel bir ortam var. Yeni arkadaşlarla, eski arkadaşlar iyi kaynaştık. Yeni bir takım olduğumuz içinde hocamız daha çok kaynaşmaya dönük antrenmanlar yaptırdı. Ankara Kızılcahamam kampına hazırlık dönemi geçirdik. Her şey güzel geçti. Herhangi bir sakatlık ya da kötü bir olay yaşamadık. Bu bir hafta bizim için çok güzel geçti” dedi.
 
Genç golcü, şehirde iyi bir hava olduğunu ve bu havanın kendilerini olumlu yönde etkilediğini ifade ederek, “Takımda kaliteli oyuncular var. Buda skora yansıyacaktır. Şehirde de iyi bir hava var. Ben ilk olarak imzaya geldiğimde şehirdeki havayı görünce çok heyecanlandım. İyi bir kenetlenme olmuş. Buda bizi olumlu yönde etkiledi. Bu sezon bu birlik ve beraberlikle hedefimize ulaşmak istiyoruz” şeklinde konuştu.
 
Orta saha oyuncusu Hacı Mustafa Karabulut da, ilk kamp çalışmalarının futbolcular adına verimli geçtiğini söyleyerek, “Hafif tempolu çalışmalar yaptık. İkinci ve üçüncü kamplara hazırlık yaptık. Bu anlamda ilk etap kamp çalışmaları gayet verimli geçti. Bunun yanında ben ilk defa uyum sürecini bu kadar kısa sürede atlatan bir takım gördüm” ifadelerini kullandı.
 
Karabulut, takım olarak belirlenen hedefe ulaşmak için çalıştıklarını kaydederek, “Lige en iyi şekilde hazırlanmak için çalışıyoruz. Elimizden geleni yapıp, lige hazır hale geleceğiz. Şehir, yönetim, taraftar ve takım olarak belirli bir amaç var. Bu yönde de çok iyi bir oluşum var. Bu anlamda belirlenen hedefe ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.
Malatya’daki son çalışmasını gerçekleştiren Yeni Malatyaspor, uçakla Ankara’ya geçecek. Sarı kırmızılı ekip, 21 Temmuz’da Ankara Kızılcahamam’da ikinci etap kamp çalışmalarına başlayacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız