SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlk Etapta 3'ü Tamamlanacak

0
Güncellendi - 2016-08-28 17:39:52
İlk Etapta 3'ü Tamamlanacak
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valiliği tarafından yapılan ve belli bir süre atıl durumda kalan Kerpiç Evler, Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya’ya kazandırılıyor.

Kongre ve Kültür Merkezi yanında bulunan kerpiç evlerin, Büyükşehir Belediyesine devredilmesinin ardından hazırlanan proje ile turizm cazibe merkezine dönüştürülmesi için çalışmalar yoğun bir şekilde sürdürülüyor.

Büyükşehir Belediyesi ilk etapta Çocuk Kulübü, Fotoğraf-Resim ve Müzik Atölyesi ile Malatya Mutfağı olarak hizmet verecek olan üç konakta çalışmalara başladı.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından ihalesi gerçekleştirilerek başlanan çalışmalar kapsamında; iç ve dış dökülen sıvaların yeniden yapılması, ahşap taşıyıcıların güçlendirilmesi, elektrik ve sıhhi tesisat ile çevre düzenleme ve yağmur suyu drenaj çalışmaları devam ediyor.

Çalışmaların tamamlanmasının ardından toplam 305 m2 alana sahip Çocuk Kulübü, 1.050 m2 alana sahip Fotoğraf-Resim ve Müzik Atölyesi ile 270 m2 alana sahip Malatya Mutfağı konakları Malatya halkının hizmetine sunulmuş olacak.

Bülten

kerpiç1

kerpiç2

kerpiç3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Halil (7 yıl önce)
    Onceden yapilip tekrar yikilanlarin hesabini kim verecek.ne guzel degilmi yap yik tekrar yap .boyle bir sey yok.bunlar hep vebal.
    0
    0
    Yanıtla
  • http://malatyaservis-tr.com/ (7 yıl önce)
    Memleketimize bu değerlerin kazandırılması çok hoş
    0
    0
    Yanıtla