SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İlk Etapta 5 Bin Ton Tuz Alımı Yaptık"

0
Güncellendi - 2016-11-30 14:02:19
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından kış sezonu karla mücadele toplantısı yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar’ın başkanlık ettiği toplantıya 13 ilçenin belediye yetkilileri, ilgili daire başkanları, güvenlik ve sağlık birimleri temsilcileri katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar, “Büyükşehir Belediyesi olarak kış mevsimi gelmeden önce çeşitli hazırlıklar yapmıştık. İlk etapta 5000 ton tuz alımı yaptık. Bunun yanı sıra 500 ton solüsyon hazırladık. İhtiyaç duyulduğu takdirde yine solüsyon hazırlayacağız. Karla mücadelede ihtiyaç duyduğumuz araç ve iş makinelerinin gerekli bakımlarını yaptık. Ekipmanlarını hazırladık. Ekipler oluşturduk.” dedi.

“Karla Mücadelenin koordinasyonunu Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığımız bünyesinde bulunan AYKOME sağlayacak.” diyen Sarılar; “ Mücadeleyi sahada bu daire başkanlığımız sürdürecek. MASKİ Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, Esenlik Temizlik İşleri Müdürlüğü ile 13 ilçemizin belediyeleri de araç ve personel noktasında destek sağlayacaklar. Karla mücadele çalışmaları 105 bölgeye ayrılmış olup, bu bölgelerin tamamında 105 ekip çalışma yapacak. Mücadeleye Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ’den yaklaşık 450 civarında personel ile 240 iş makinesi ve araç katılacak. Kırsal bölgelerde yaşayan vatandaşlarımızdan ricamız hastalarını ve hamile kadınları kent merkezine getirmeleridir. Son 2 yılda her türlü çağrıya gittik. Birçok kez çığ tehlikeleri yaşadık. Hiçbir vatandaşımızın bu durumdan olumsuz etkilenmesini istemiyoruz. Her can bizim için çok önemli” dedi.

Bülten

dsc08774

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız