SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlk Etapta 568 Konut

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kentsel Dönüşüm Projesi'nde ilk etapta 568 konutun yapılacağı bildirildi.

AKP Malatya milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri Ömer Faruk Öz, esnafları gezdi ve Pak Kazanç İş Merkezi'nde çay ocağında vatandaşların sorularını cevaplandırdı. Burada konuşan Öz, Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında bilgi de aktardı. Milletvekili Öz, "2008'de karar verilen Kenstel Dönüşüm Projesi'ni kamuoyunda iyi anlatamadık. Bu projenin doğruluğu, haklılığı gereğinde bölge halkına anlatılamadı. Dolayısıyla bu proje gecikti. Yeniden değer tesbit komisyonları kuruldu. Yüzde 40'a
yakın indirim bizzat Başbakanımızın onayıyla yapıldı. Hak sahiplerine verilmek üzere 568 konutla ilgili bir aylık zaman içerisinde yapım ihalesi çıkmış olacak. Belediyemizin ilk etapda yaklaşık 700 konutluk yer ile ilgili hak sahipleri ile anlaşma son aşamaya geldi. 568 konutluk yapım ihalesinden sonra akabinde etap etap yapımıyla ilgili anlaymalar yapılıp başlanacaktır" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız