SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İlk Finalimizdi"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:44:49
A- A+ PAYLAŞ

44 Malatyaspor'un teknik direktörü İsmail Tekin, Elbistan Belediyespor karşısında güzel bir futbolla, iyi bir sonuç aldıklarını söyledi. 

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından 44 Malatyaspor, ligin 18. haftasında Elbistan Belediyespor'u sahasında 3-0 yenerek, zirve yürüyüşünü sürdürdü. Puanını 34'e çıkaran sarı kırmızılılar, bir maçı eksik lider Kilis Belediyespor ile arasındaki puan farkını 4'e düşürdü. 

44 Malatyaspor'un tecrübeli çalıştırıcısı İsmail Tekin, Elbistan Belediyespor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını kaydetti.

Takımın ortaya koyduğu performanstan memnun kaldığını ifade eden Tekin, "Elbistan Belediyespor ile son derece kritik ve önemli bir karşılaşma oynadık. Ligde kalan bütün maçlar bizim için final niteliği taşıyordu. Elbistan Belediyespor karşılaşması da ilk finalimizdi. Mutlak kazanmamız gereken bir karşılaşmaydı ve kazandık" dedi.

Tecrübeli teknik adam, zirve takiplerini sürdürdüklerini dile getirerek, "Kendi saha ve seyircimiz önünde istediğimiz 3 puanı güzel bir futbolla aldık. Futbolcularımız çok iyi bir performans ortaya koydu. Neticede 3 puanı 3 golle alarak, zirve takibimizi sürdürmüş olduk. Bu yarışta yara almak istemiyoruz. Kalan maçlarımızı da kazanıp, sezon sonunda mutlu sona ulaşmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız