SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İlk Füze Atılacak Yer Malatya.."

A- A+ PAYLAŞ
Bir dizi inceleme ve açılışa katılmak için Niğde'ye gelen Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, hükümetin iç, dış ve ekonomi politikasını eleştirerek, "Türkiye radar sistemi ile İran'a resmen savaş ilan etti" dedi.
Malatya'ya kurulması planlanan füze kalkanı projesini de eleştiren DP Genel Başkanı Zeybek, buraya kurulacak radarların resmen İran'a savaş açmak olacağına dikkat çekerek sözlerini şöyle sürdürdü:
 
"Çok tehlikeli bir şey yapıldı. Ne uğruna yapıldı, karşısında ne alındı bilmiyoruz çünkü açıklanmıyor. Malatya'ya kurulacak radar İran'a savaş ilanıdır. İran bunun farkında. Malatya'ya kurulacak radarlar İran'a bakıyor. Buradan bir füze havalandığı zaman Romanya ve Polanya'daki merkezden kaldırılan İran füzelerini imha edecek. Diyelim ki İsrail veya başka bir ülke İran'a füze saldırısında bulundu. İran kendini savunacak. Ama nasıl? Önce Türkiye'deki kalkanı vuracak. Evet İran'ın ilk füze atacağı yer Malatya olacak. Neticede İran'da uranyum var. Bu korkunç bir plandır. Amaç Hem İran'ı hem de Türkiye'yi çıkacak savaşla bölmektir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız