SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlk Gol Mutluluğu

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:16:32
İlk Gol Mutluluğu
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’a geldiği günden bu yana performansı ile dikkat çeken George Akbabio, ligdeki ilk golüne Şanlıurfaspor karşısında imza attı.

Şanlıurfaspor’u deplasmanda 2-0’lık skor ile mağlup etmeyi başaran Yeni Malatyaspor’da, moraller Kayseri Erciyespor maçı öncesi en üst seviyeye yükseldi.

Şanlıurfaspor karşısında ligdeki ilk golüne imza atan George Akbabio, şüphesiz ki morali yüksel olan oyuncuların başında geliyor. Ligde performansı ile dikkat çeken ve otoriteler tarafından övgüler alan Nijeryalı futbolcu George Akbabio, ligdeki ilk golüne Şanlıurfaspor karşısında imza attı.

Karşılaşmanın 77’nci dakikasında İrfan Başaran’ın kullandığı kornerde kafa ile topu ağlarla buluşturan Akbabio, ligdeki ilk golünü kaydetti. Maç sonrasında mutluluğunu teknik ekip ve Adil Gevrek ile paylaşan Akabio, ‘Golden sonra büyük mutluluk yaşadığını’ söyledi.

Deplasmanda alınan üç puanda büyük rol oynayan George Akbabio, Şanlıurfaspor karşısında ikinci yarı oyuna dahil olmuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız