SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlk Gol ve İkinci Puan: 1-1

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, ligdeki ilk golünü attığı karşılaşmada Adıyamanspor'la deplasmanda 1-1 berabere kaldı. İlk iki haftada oynadığı maçlara göre daha derli toplu ve güçlü gözüken Malatyaspor, özellikle ilk yarıda çok etkili olmasına rağmen golü bulamazken, maçın golleri ikinci yarıda geldi. 2. yarıya hızlı başlayan Adıyaman ilk dakikalarda önemli pozisyon yakalarken, daha sonra Malatyaspor dengeyi kurdu. Bu sırada rakibin golü gelirken, Malatyaspor golün ardından oyuna giren Celil'in de katkısıyla tekrar etkili olmaya başladı ve beraberliği yakaladı. Maçta Taylan Adıyamanspor'un penaltı atışında gole izin vermezken, ev sahibi takım son 6 dakikayı 10 kişi tamamladı. Maçı Malatyaspor yöneticilerinin yanı sıra 75 dolayında Malatyaspor taraftarı da izledi.

STAD: Adıyaman Atatürk,

HAKEMLER: Mehmet Kaftancı, Caner Karataş, Halil Kurt, 4. Hakem Ünal Doğru,

ADIYAMANSPOR: Oğuzhan, Arda, Barış, Alper, Erdi, Yasin, Mustafa (Dk.66 Fuat), Yunus, Ferit (Dk. 46 Suat), Sait (Dk.44 Numan), Hüseyin,

YEDEKLER: Erman, Suat, Fuat, Numan, Mahmut, Ersin, Hakan,

MALATYASPOR: Taylan, Mehmet Yoldaş (Dk. 67 Celil), Mustafa Sert, Fatih, Mustafa Arslan, Mert, Güven (Dk.90+2 Murat), Alper, Ahmet, Volkan, Mahmut Acar,

YEDEKLER: Önder, Buğra, Fethi, Celil, Talat, Raif, Murat.

GOLLER: Suat (dk. 67) (Adıyamanspor), Mert (dk. 88) (Malatyaspor)

KIRMIZI KART: Fuat (Adıyamanspor)

SARI KARTLAR: Yunus, Fuat (Adıyamanspor), Mustafa Aslan, Alper (Malatyaspor)

32. dakikada Mustafa Arslan, sağdan ortaladı. Ahmet karşıladı ve kafayı vurdu. Az farkla aut.

38. dakikada Mahmut Acar'ın sağ çaprazdan sert şutunda gelen topu kaleci son anda köşeden tokatlayarak kornere çeldi. Kornerden sonuç yok.

İlk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya Adıyaman hızlı başladı.

51. dakikada Adıyamanspor'un sol çaprazdan kazandığı serbest atışı Numan kullandı. Hüseyin kafaya çıktı ve vurdu. Alper, topu kale çizgisinden çıkararak gole izin vermedi.

52. dakikada Adıyamanspor atağında Suat, cezaalanına girdi. Kaleciyle karşı karşıya iken Taylan gole izin vermedi ve kornere çeldi.

67. Adıyamanspor'un kazandığı korner atışını Hüseyin kullandı. Barış kafaya yükseldi ve vurdu, direkten döndü. Dönen topu Suat tamamladı ve takımını öne geçirdi: 1-0

80. dakikada Malatyaspor cezaalanı içerisindeki Alper- Hüseyin mücadelesinde Hüseyin yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını Fuat kullandı, kaleci Taylan topu karnere çeldi ve gole izin vermedi.

84. dakikada Adıyamanspor'lu Fuat, ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

88. dakikada Malatyaspor'un golü geldi. Sol kanattan Celil cezaalanına girdi, ortasını yaptı. Mert, kalabalık defansın arasında 6 pasta topa dokundu ve ağlara gönderdi: 1-1

Malatyaspor'un beraberlik golünden sonra Malatyaspor'un kaleci antrenörü Süleyman Kale fenalık geçirince, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Hakem oynanmamış süre olarak 4 dakikayı işaret etti.

90+4 oynanırken Adıyamanspor'un kazandığı serbest atışı Numan kullandı. Gelen topa Suat dokundu, topa son anda müdahale eden Taylan gole izin vermedi.

Karşılaşma 1-1 sonuçlandı.

HABER: Şenol YALVAÇ
FOTO: İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız