SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlk Gündem Transfer

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:42:22
İlk Gündem Transfer
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'da, olağanüstü genel kurul gerçekleştirilirken, Adil Gevrek başkanlığındaki yönetim transfer için çalışmalara başladı. 

Yeni Malatyaspor'da uzun süredir devam eden başkanlık bilmecesi olağanüstü genel kurulla birlikte sona erdi. Adil Gevrek başkanlığında oluşan yönetim Yeni Malatyaspor'un başına geçerken, gözler takımda yapılacak olan revizyona çevrildi. Özellikle transfer çalışmaları noktasında zorlu bir sürece girecek olan yönetim, göreve gelir gelmez kolları sıvayarak, çalışmalara başladı. Yeni Malatyaspor'da geçtiğimiz sezon forma giyen 17 futbolcunun sözleşmesi sona ererken, 4 futbolcunun gelecek sezon sonuna kadar sözleşmeleri devam ediyor.

Sarı-kırmızılı takımda kaleciler Erşen Çilingir ve Vedat Kapurtu'nun yanı sıra Evren Kürkçü, Uğur Bulut, Ercan Ünal, Fahri Tatan, Mustafa Şen, Muharrem Ozan Cengiz, Ahmet Gökhan Güney, Ramazan Kahya, Gökhan Sinanoğlu ve Eren Görür ile kiralık olarak forma giyen Şahinali Terzi, Rahman Oğuz Kobya, Mikail Albayrak, İlyas Çakmak ve Serkan Göksu'nun sözleşmeleri sona erdi. Takımda, Koray Şanlı, Necdet Kaba, Hüseyin Kar ve Coşkun Yılmaz'ın sözleşmeleri ise devam ediyor.

Yönetimin transferle ilgili nasıl bir yol izleyeceğine dair henüz bir açıklama yapılmazken, görev dağılımı sonrası transfer konusunun netleşeceği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız