SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İlk Hedef Ligde Kalmak"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:00:42
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımı 44 Malatyaspor’da yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Sarı-kırmızılılar, Yeşiltepe 2 Nolu sahada günde tek antrenmanla yeni sezon öncesi güç depoluyor. 

44 Malatyaspor 20 günlük hazırlık döneminin ardından ikinci etap kamp çalışmaları için Nevşehir’e gidecek.

Sarı-kırmızılıların ilk etap kamp çalışmalarına denenmek üzere Malatya’ya gelen 2 yabancı oyuncu da katılıyor.

Denenmeye alınan Kamerun ve Burkina Fasolu oyuncularla ilgili son kararı Teknik Direktör İsmail Tekin’in vereceği belirtildi.

Sarı-kırmızılılar dış transferde Ahmet Kurt, Orçun Gencebay, Mehmet Temiz ve Savaş Günay’ı renklerine bağlamıştı.

44 Malatyaspor teknik sorumlusu İsmail Tekin, yeni sezon hazırlıklarının tüm hızıyla sürdüğünü ifade ederek, “Çalışmalar güzel bir havada devam ediyor” dedi.

Tekin, bir yandan yeni sezon hazırlıkları devam ederken, diğer yandan da transfer çalışmalarının sürdüğünü kaydederek, “Yeni sezon bütün takımlarımıza hayırlı olsun. BAL Liginde başarılı bir sezon geçiririz umarım. Tabi takım olarak ayağımızı yorganımıza göre uzattık. Başka kulüpler gibi transferde rahat davranamadık. Listemizde çok iyi oyuncular olmasına rağmen birçoğundan fiyatından dolayı vazgeçtik. Bu sezon ki hedefimiz lig maçları oynadıkça belli olacak. Tabi ilk hedefimiz ligde kalmak. Yönetim kurulumuz her şeye rağmen elinden gelen her türlü fedakarlığı yapıyor. Kampımızda denemeye aldığımız iki yabancı futbolcu var. Bu futbolcularla ilgili son kararı birkaç gün içerisinde vereceğiz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız