SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İlk Hedef Yasağı Kaldırmak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:00:29
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Amatör Küme Futbol Ligi takımlarından Malatyaspor’un Kulüp Başkanı Bülent Kapkıner, Malatyaspor’un önündeki transfer yasağını kaldırıp, BAL Ligi’ne çıkmak istediklerini söyledi.

Kapkıner, Malatyaspor kamu davasını yakından takip ettiklerini belirterek, “Yetkililerle konuyla ilgili sık sık görüşüyoruz. İstanbul’da ifade veren 4 kişinin ifadelerinin Malatya’ya ulaşmaması nedeniyle duruşma 19 Temmuz’a ertelenmişti. 19 Temmuz’da duruşmaya kaldığı yerden devam edilecek. Bunun yanında tanık olacak dinlenecek isimlerde var. Bu kişilerde 19 Temmuz’daki duruşmada dinlenecek” dedi.

Malatyaspor kamu davasında ceza alacak kişilere davda açacaklarını kaydeden Kapkıner, “Biz Malatyaspor’u zarara uğratanlardan davacı olacaktık. Ancak mahkemeden suçlu çıkacak kişi ya da kişilerle hukuki mücadelemizi sürdüreceğimizden dolayı mahkemenin sonucunu bekliyoruz. İnşallah Malatyaspor için hayırlı bir karar çıkar” diye konuştu.

Kapkıner, Malatyaspor’un üzerindeki borçlardan kurtulması için yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını ifade ederek, şunları söyledi:

“Kamuoyunda Malatyaspor’un 25 ila 40 milyon lira arasında borcunun olduğu söyleniyor. Defalarca söyledik, bu kulübün borcu bu kadar değil. Kulübümüzü büyük bir vergi borcu yükünden kurtardık. Geçtiğimiz hafta kulübün üzerindeki 35 icra dosyasını kaldırdık. Birkaç arkadaşımızla birlikte verdiğimiz mücadelede Malatyaspor’u ağır yüklerden kurtarıyoruz. Biz şu anki halimizle bu kadarını yapabiliyorsak, ciddi bir yönetim Malatyaspor için çok daha iyi işler yapacaktır.”

Kapkıner, yeni sezona İstanbul ağırlıklı bir yönetimle gireceklerini ifade ederek, “İstanbul kanadında yönetimde yer alacak olan isimleri, yapacağımız son görüşmenin ardından kamuoyuyla paylaşacağız. Son detayları belirlemek üzere ben de İstanbul’a gideceğim” şeklinde konuştu.

Malatyaspor’u BAL Ligi’ne çıkarmak için yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını söyleyen Kapkıner, “İlk hedefimiz amatördeki transfer yasağımızı kaldırmak. Transferimizin önünü kapatan eski futbolcularla bir görüşmelere başladık. Bu anlamda önümüzdeki transfer yasağımızı kaldırıp, BAL Ligi’ne çıkmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız