SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlk Hedefi Kavuk!..

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Malatyaspor Kulüp Başkanı Haşim Karadağ, saat 18.00'de bir basın toplantısı düzenledi, iddialarda bulundu, adını vermeden eski başkan İlhan Kavuk'u suçladı. Karadağ'ın temliği kaldırmamakla suçladığı Kavuk, "Temliğin kalkması halinde, alacak iddiasından vazgeçmediği için kendisi temlik koydurarak tahsil sırasına girdiği bu talebi için ilk sıraya gelecek. Derdi bu.." diye konuştu. Bu arada, basın toplantısından sonra oynanan Malatyaspor- Karşıyaka maçında da bir grup, eski başkan İlhan Kavuk aleyhinde tezahürat yaptı.

KARADAĞ'IN İDDİALARI..
Kulüp binasında, yöneticilerinde yer aldığı toplantıda Karadağ, yönetimin istek üzerine apar topar oluşturulduğunu belirterek, “Yönetim oluşturmamız istendi. Bizler Malatyalı olarak buna duyarsız kalamazdık. Arkadaşlarımızla hep birlikte bu zor göreve geldik. Apar topar Malatya’ya geldik. Bu zor şartlarda yönetimi aldık. Bizi seven sevmeyen herkesi bu yönetime destek vermesi lazım. Bu zor günde bu görevi sırtlayan insanlara destek vermeleri lazım. Biz göreve başlar başlamaz geç saatlere kadar, İstanbul’da toplantı yaptık. Eski birkaç futbolcularımızın ödemelerini yaptık. Türkiye Futbol Federasyonuna başvuru yaptık. Yeni futbolcuların lisanslarını çıkartmak için uğraş verdik. Sorunu çözmek üzereyken, kulüp eski bir kulüp başkanımız temliğini kaldırmadı. Futbolcumuz Alper Akıncı arkadaşımız 275 bin YTL alacağını bir yıl süreyle erteledi. Ama maalesef bu kulüp başkanımız bu duyarlılığı göstermedi. Telefonlarını da kapattılar. Bu yaptıkları etik değildi. İstanbul’dan bu kadar insan toplandı, geldi. Bu insanlarda sadece Malatya ve Malatyasporlu’luk duygusu var. Burada bu insanların ne beton ne çimento ne de inşaat fabrikaları vardır. Tamamen içlerinde Malatyasporlu’luk duygusu var. Biz buraya geldik ve herkese kucak açıyoruz. Birlik, beraberlik olursa Kaplan ayağa kalkar. Birlik ve beraberlik ile bu işin üstesinden kalkabiliriz. Bana soracak olursanız bu Malatyaspor için bir şanstır. Biz eleştirilere de açığız ama, edep çerçevesinde olduğu sürece. Bu da o başkanımızı düşüncesidir. Umarız gereğini yapar. Başkanımız bize çek verin, senet verin deyince zor durumda kaldık. İnşallah bundan sonra gerekeni yapar. Biz beyaz bir sayfa açtık, bunu iyi değerlendirmemiz lazım. Biz polemiğe girmeyiz” dedi.

Malatyaspor Basın Sözcüsü Cebrail Mungan ise, “Bugün umutsuz gibi görünen ve çözülmeyecek bir tablo yok. Keşke Malatyalı insanlar bir araya gelmenin kültürünü yaşabilseler. Sahipsiz değil Malatya. Bugün ki, bu sorunun bu vefasızlığın çözüleceğini umuyoruz yoksa, burada olmamızın bir anlamı yok. Bu insanların milyon dolarları yok, gönülleri milyon dolarlık bu insanların. Birlik olmalıyız, yoksa bu görev zorlaşır. Bu yönetim son yönetimdir” şeklinde konuştu.

KASDETTİĞİ BAŞKAN..
Bu arada, Karadağ'ın "temliğini kaldırmadığı" gerekçesiyle suçladığı eski başkanın İlhan Kavuk olduğu öğrenildi.

Hikmet Tanrıverdi'nin kulüpten alacağına ilişkin koyduğu temlik hakkını, kulüp başkanı iken devrettiği Kavuk'un, Karadağ başkanlığı üstlendikten sonra, Msport'un bankaya olan 280 bin YTL borcunun ödenmesi için kendi şahsi çekini vermesini istediği, Karadağ'ın buna yanaşmadığı, bu nedenle de Kavuk'un Karadağ'ın talebini kabul etmediği bildirildi.

Ayrıca, Karadağ'ın kaldırılmasını istediği temliğin kaldırılması halinde, kendi alacak iddiasından vazgeçmediği için işleme koydurduğu temlikte sıranın kendisine geleceği, yetkisi Kavuk'ta olan temliğin kaldırılması halinde Karadağ'ın ilk alacaklı durumuna geçeceği bildirildi.

İstanbul'da bulunan Kavuk'un Malatya'ya dönüşünde, detaylı açıklamalar yapması bekleniyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız