SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İlk İşimiz Transfer Olacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:03:18
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Mustafa Uğur (sağdaki) göreve başladı. 

Kulüp başkanı Adil Gevrek ile İstanbul'da bir araya gelen Mustafa Uğur, yönetimle her konuda anlaşarak, takımın başına geçti. Gevrek’in İstanbul’daki ofisinde tecrübeli çalıştırıcı Mustafa Uğur ile 2 yıllık sözleşme imzalayan yönetim, transfer için kolları sıvadı. Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Mustafa Uğur'un başarılı olacağına inandığını kaydederek, "Mustafa hocamızla 2 yıllık sözleşme imzaladık. Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Bizim ve hocamızın hedefleri var. Birlikte inşallah istediğimiz hedefe ulaşırız. Mustafa hocanın kariyeri belli. Malatya futboluna faydalı olacağını düşünüyorum. Teknik direktörlük konusunda Malatya’yı benimseyen ve faydalı olan bir hoca ile anlaşmak istediğimiz için bu kadar zaman aldı. Mustafa hocamızla bu yola girdik. Malatya futbolu adına hayırlı uğurlu olsun" dedi.

"KULÜBÜN HEDEFLERİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUM"

Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Mustafa Uğur, kulübün hedeflerini çok iyi bildiğini kaydederek, "Futbolculuk ve teknik adamlık hayatımıza baktığımız zaman 32 yıllık bir sürece dayanıyor. Malatya futbolunun çok büyük bir geçmişi var. İlk futbolculuk yıllarımda Malatya futbolu iz bırakıyordu. Ligi sarsıyordu. Ben Adil başkanla görüştüğüm zaman hedefleri olduğunu biliyordum. Uyuyan devi uyandırma anlamında hep beraber çalışarak başaracağımıza inandığımız için Malatya’dayım" ifadelerini kullandı.

"MALATYA DA MAZİSİ OLAN BİR TAKIM" 

Yeni Malatyaspor’da çok yabancılık çekmeyeceğinin altını çizen Uğur, “Bazı takımlar vardır. Bu takımların ligi pek önemli değildir. Süper ligde bile olmasa mazisi vardır. Biz büyük bir camiaya görev yapmaya geliyoruz. Malatya da mazisi olan bir takım. Ben inanıyorum ki futbol şehridir. Çok yabancılık çekmeyeceğim. Hedefleri olan bir insanlarla olmaktan dolayı çok mutluyum" şeklinde konuştu.

İlk işlerinin transfer olduğunu dile getiren Uğur, “Takımdaki futbolcular ile ilgili analiz yapıyoruz. İlk işimiz transfer olacaktır. Bugünden itibaren transfer çalışmalarımız başlamıştır” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız