SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İlk Kez Tartan Piste Çeviriyoruz'

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:11:10
'İlk Kez Tartan Piste Çeviriyoruz'
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Abdulgaffar Mahallesi Yaşam Parkı ile Kemal Akdağ Parkı'nın vatandaşların hizmetine sunulduğunu bildirdi. Başkan Polat, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Güner ile parklarda yapılan çalışmaları inceledi.

Abdulgaffar Yaşam Parkındaki çocuk oyun grupları, yeşil alanlar ve oturma gruplarını inceleyen Başkan Polat, daha sonra etrafı tartan pist ile çevrilen Kemal Akdağ parkındaki devam eden çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı. Renkli görüntüsü ile dikkatleri üzerine çeken tartan pistin hem yapım aşaması, hem de kullanılan malzemeler hakkında Başkan Polat’a detaylı bilgiler verildi.

Yeşil alanlar ve oyun parklarının sayısını çoğaltmayı amaçladıklarını ifade eden Başkan Polat, “Kuyuönü bölgemizde yer alan Abdulgaffar Yaşam Parkımız son yapılan eklemelerle birlikte çok modern bir görüntüye kavuşturuldu. Park içerisindeki geri dönüşüm evi, gölgelikler, yeşil alanlar, oturma grupları, çocuk oyun aletlerine bir bütün olarak baktığımız zaman çok güzel bir park haline geldi” dedi.

POLAT, “İLK KEZ BİR PARKIN ETRAFINI ASFALT SERİMİ ŞEKLİNDE TARTAN PİSTLE ÇEVİRİYORUZ”

Yeni yaşam alanları oluşturma çalışmaları kapsamında büyük bir kısmı tamamlanarak hizmet vermeye başlayan Kemal Akdağ Parkının çevresini tartan pist ile kaplayacaklarını dile getiren Başkan Polat, “Yapımı devam eden ya da hizmet vermeye başlayan tüm parklarımızdan vatandaşlarımızın üst düzeyde faydalanması için gereken eklemeler yapılıyor. Kemal Akdağ parkından yararlanan çocuklarımız, gençlerimiz ve bayanlarımızın hem güvenliği hem de parkın genel görüntüsüne renklilik getirmek adına tartan pist uygulaması yapıyoruz. Daha önce kauçuk zeminle bu uygulama yapılıyordu. İlk olarak bir parkın etrafını asfalt serimi şeklinde tartan pistle yaptık. İçeriği kauçuk olduğu için yumuşak bir zemine sahip olan tartan pist renkli görüntüsü ile buraya farklı bir hava getirdi. Mahalle halkımıza hayırlı olsun, emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Polat, tartan pistin içeriğinde olan malzemelerin hazırlanması ve serimi hakkında yetkililerden detaylı bilgiler aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız