SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlk Maç Malatya'da Ama!..

A- A+ PAYLAŞ

Lig A'da 2007- 2008 sezonu fikstürü Ankara'da çekildi. Lig 25- 26 Ağustos'ta başlayacak. Malatyaspor ilk hafta kendi sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la karşılaşacak. Ancak, Malatya'daki taraftarlar takımlarını "seyircisiz" oynama cezası, 2. ve 3. hafta maçlarının da üst üste deplasmanda oynanması nedeniyle ancak 4. haftada izleyebilecekler.

FİKSTÜR ÇEKİLDİ..
Türk Telekom Lig A 2007-2008 sezonu fikstürü Ankara'da Swissotel'de düzenlenen organizasyonla çekildi. Fikstür çekimine TFF yetkilileri ve Türk Telekom Lig A'da mücadele eden kulüplerin temsilcileri katıldı. TT Lig A'da ilk devre maçları 25-26 Ağustos'ta başlayacak ve ilk yarı 16 Aralık 2007'de son bulacak. 2. yarısı 12-13 Ocak 2008'de başlayacak olan TT. Lig A'da sezon 11 Mayıs 2008'de yapılacak maçlarla son bulacak.

MALATYA'DAKİ TARAFTAR 4. HAFTADA İZLEYEBİLECEK..
Malatyaspor, geçtiğimiz sezon 12 Mayıs'ta Malatya'da oynanan Samsunspor maçındaki olaylar nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası aldığı ve bu cezanın infazı da yeni sezona kaldığı için, 2007- 2008 sezonunda kendi sahasındaki ilk maçını seyircisiz oynayacak.

Sarı-kırmızılı ekip, 2. haftada Mardin, 3. haftada da Antalya deplasmanlarına çıkacağı için Malatya'daki taraftar, takımını ancak 4. haftada Eskişehirspor maçında izleyebilecek..

MAÇLAR..
Malatyaspor'un 2007- 2008 sezonu ilk yarı maçlarının fikstürü şöyle:

1. HAFTA: Malatyaspor- Gaziantep B.Belediye
2. HAFTA: Mardinspor- Malatyaspor
3. HAFTA: Antalyaspor- Malatyaspor
4. HAFTA: Malatyaspor- Eskişehirspor
5. HAFTA: Kartalspor- Malatyaspor
6. HAFTA: Malatyaspor- Giresunspor
7. HAFTA: Altay- Malatyaspor
8. HAFTA: Malatyaspor- Sakaryaspor
9. HAFTA: Diyarbakırspor- Malatyaspor
10. HAFTA: Malatyaspor- İstanbulspor
11. HAFTA: Samsunspor- Malatyaspor
12. HAFTA: Malatyaspor- Kayseri Erciyesspor
13. HAFTA: Kocaelispor- Malatyaspor
14. HAFTA: Malatyaspor- Orduspor
15. HAFTA: Karşıyaka- Malatyaspor
16. HAFTA: Malatyaspor- Boluspor
17. HAFTA: Elazığspor- Malatyaspor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız