SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlk Maçı Farklı Kazandılar

0
Güncellendi - 2016-07-13 20:52:29
İlk Maçı Farklı Kazandılar
A- A+ PAYLAŞ

Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası’nda Kahramanmaraş Grubu’nda mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ilk maçında Adıyaman Beden Eğitimi Öğretmenleri ve Spor’u 3-0 yendi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası’nda Kahramanmaraş Grubu’nda mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ilk maçında Adıyaman Beden Eğitimi Öğretmenleri ve Spor ile karşı karşıya geldi. Malatya Bayanlar Spor Kulübü Gözde Uçar (2) ve Berfin Fırat’ın golleriyle rakibini 3-0 mağlup ederek, grup maçlarına galibiyetle başladı.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi, Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonasına iyi hazırlandıklarını kaydederek, galibiyetle başlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Çelebi, gerek mevcut futbolcuların gerekse de altyapıdan kadroya katılan sporcuların iyi bir mücadele ortaya koyduklarını ifade ederek, “Takım olarak iyi bir kadroya ve altyapıya sahibiz. Kahramanmaraş Grubu’nda güçlü rakiplerle karşılaşacağımızı biliyorduk. Biz, ligin bitiminden sonra ara vermeden haftanın 5 günü çalışmalarımızı sürdürdük. İşte böyle şampiyonalarda da bu emeklerimizin karşılığını alıyoruz. Kalan maçlarımızı da alıp, grubu zirvede tamamlamak istiyoruz” dedi.

Orta saha mevkiinde oynayan Gözde Uçar’ın iyi bir performans ortaya koyduğunu dile getiren Çelebi, “Takımda her oyuncu bizim için çok değerli. Bu sezon orta sahada Gözde’ye çok ihtiyacımız olacak. Antrenmanlarda iyi bir performans ortaya koyuyordu. İlk maçta da bunu gösterdi. Her geçen gün yükselen bir form grafiği var. İnşallah sezon içerisinde de yükselişini sürdürecek ve bu sezon ki en iyi transferimiz olacak” şeklide konuştu.

Malatya bayanlar, ikinci maçını Cuma günü saat 16.00’da Kahramanmaraş Anadolu Gençlik Spor ile oynayacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız