SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İlk Maçlar Zor Geçer"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:36:56
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Pazar günü Karadeniz ekibi Ofspor ile oynayacağı karşılaşmanın taktik provasını yaptı. 

Pazar günü ligin ilk karşılaşmasında Ofspor ile karşı karşıya gelecek olan Yeni Malatyaspor, bu önemli karşılaşmanın hazırlıklarını İnönü Stadyumu'nda gerçekleştirdiği teknik ve taktik ağırlıklı çift kale maç ile sürdürdü.

Malatya İnönü Stadı'nda teknik direktör Mustafa Uğur yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Dar alanda kısa pas ve top kapma çalışmasıyla devam eden antrenman, taktik ağırlıklı çift kale maçın ardından sona erdi.

Antrenman sonrası  açıklamada bulunan teknik direktör Mustafa Uğur, Ofspor maçından 3 puanla ayrılıp, lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Tecrübeli teknik adam, sezonun ilk maçlarının her zaman zorlu geçtiğini ifade ederek, "Gerçekten arzulu ve istekli bir kamp dönemini geride bıraktık. Sonuçta maç haftasına geldik. Bu haftada taktiksel olarak bir hazırlık içerisindeyiz. Buradan Ofspor müsabakasına en iyi bir şekilde hazırlanmak adına gördüğümüz eksiklikleri, uygulamalı olarak futbolculara gösteriyoruz. Ligin ilk müsabakaları her zaman çok önemli olur. Rakip kim olursa olsun, her zaman zor geçer. Gece müsabakası olacak. Bu müsabakada stadyumun tamamının dolu olacağını arzu ediyorum" dedi.

"İLK 11 ŞEKİLLENMEYE BAŞLADI"

Ofspor maçında sahaya süreceği ilk 11'in kafasında şekillenmeye başladığını dile getiren Uğur, "Ofspor maçı için kafamda şekillenen bir ilk 11 var. Sonradan katılan oyuncularımız var. Onların fizik kapasitelerine bakacağız. Oyun mantalitelerine bakacağız. Bunları da en iyi şekilde değerlendireceğiz. Ama kafamda belirlediğim sayıda bir oyuncu grubu Ofspor maçı için var" ifadelerini kullandı.

Tecrübeli teknik adam, karakterli bir oyuncu grubuna sahip olduklarını belirterek, "Biz oyuncularımızı hem mental olarak hem de fiziksel olarak pazar günkü maça hazırlıyoruz. Bugünkü taktik çift kale maçın en önemli nedeni, arzu ettiklerimizi sahada görmek istiyoruz. Oyuncularımız bizim düşündüklerimizin ne kadarını sahada yapıyor. Şart ne olursa olsun biz sahada mücadele eden, rakibinden daha çok arzu eden arkadaşlarımızı sahaya süreceğiz. Fiziksel kapasitesi yettiği kadar sahada mücadele edecek oyuncu grubuna sahibiz. Karakterli bir oyuncu grubuna sahibiz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız